У уторак се наставља Лига шампиона!

После двомесечне паузе наставља се најјаче клупско тамичење у фудбалу – Лига шампиона.

Фудбал 15.02.2016 | 18:40
У уторак се наставља Лига шампиона!

ЛШ ће бити настављена утакмицама Бенфика – Зенит и Пари Сен Жермен – Челси у осмини финала.

У репризи прошлогодишњег дуела исте рунде шампион Енглеске путује у Париз са жељом да се реваншира за болну елиминацију када је ПСЖ славио после продужетака голом Тијага Силве.

Ствари су се у међувремену окренуле јер Челси ове сезоне игра знатно лошије него прошле, док екипа Лорана Блана и даље суверено влада француским фудбалом.

Српски фудбалери Немања Матић и Бранислав Ивановић очекују се у стартној постави гостију, а капитен Србије се нада да би могао поново да буде стрелац на Парку принчева, као прошлог фебруара на истом терену.

Руски Зенит на доминантан начин изборио је пласман међу 16 најбољих у Европи и елиминациом Бенфике направио би највећи успех у историји, после освајања Купа УЕФА.

Руси су имали само један пораз у групној фази, и то у последњем колу, али се чини да су шансе у мечевима са Бенфиком пођеднаке, пре свега због "хиљаде" утакмица у Лиги шампиона лисабобског тима.

Бенфика дуел на Ла Лужу не чека у добром расположењу, након што је у петак поражена од ривала Порта са 2:1 на истом стадиону. Прави мелем на рану би била победа над Хулком и дружином...

Обе утакмице играју се сутра у стандардном термину од 20.45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар