Тачијев друг тргује и органима беба

Пријатељ Хашима Тачија, нигеријски милијардер Рохас Окороча, има неколико фабрика беба где се ваде здрави органи који се шаљу за Европу.

Свијет 15.02.2016 | 09:20
Тачијев друг тргује и органима беба

Ово за „Блиц” тврди др Филип Нџеманзе, који већ данима покушава да укаже на криминалну мрежу трговине органима која сеже од Косова до Нигерије.

"У нигеријској држави Имо откривено је неколико фабрика беба које раде уз благослов Рохаса Окороче. Органи се уз помоћ Окорочиних сарадника кријумчара авионом преносе у Европу", каже др Нџеманзе.

Имајући у виду оптужбе које је овај нигеријски академик претходних дана износио на рачун Тачија, није искључено да је бивши косовски премијер умешан и у поменуте “фабрике беба”, иако га доктор Нџеманзе није директно оптужио у овом случају.

Нџеманзе је истакао још један ужасавајући детаљ који се тиче вађења органа деци у Нигерији.

"Постоји доста руралних, сиромашних области у којима Окорочини људи шире гласине о убијању деце у замену за новац. Такви случајеви су се, нажалост, догађали", истиче др Нџеманзе, и још једном понавља да је спреман да сарађује са свим званичним институцијама како српским, тако и нигеријским.

У српско Министарство правде прошлог петка је стигао захтев Тужилаштва за ратне злочине да се преко међународне правне помоћи саслуша др Нџеманзе, који је изнео оптужбе у “Блицу” да су садашњи заменик премијера Косова Хашим Тачи и нигеријски милијардер и гувернер Рохас Окороча организовали изградњу објеката у Нигерији, где се обављају илегалне трансплантације људских органа под плаштом наводне изградње нуклеарне електране.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ранко75

15.02.2016 13:23

Да Бог да горели у паклу сви који се овим баве, а горећете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПИРО.

15.02.2016 15:15

Шта се чека хапсити паразита одмах!