Даћу доказе да Тачи тргује органима

Угледни нигеријски лекар Филип Нџеманзи пристаће да српским истражиоцима достави доказе и сведочи о трговини органима у коју је укључен и бивши вођа ОВК Хашим Тачи.

Србија 13.02.2016 | 07:10
Даћу доказе да Тачи тргује органима

"Стојим иза сваке речи коју сам изговорио против Тачија и Окороче. Све информације и доказе које имам о илегалној трговини органима спреман сам да поделим са било којом званичном институцијом, укључујући и српско тужилаштво", рекао је Филип Нџеманзи за Блиц.

Да подестимо, још од отварања случаја 2008. године, на аферу у вези са трговином органима се на Косову гледа са скепсом и одбијањем.

Еулекс је у међувремену осудио пет особа због учешћа у илегалној трговини и транспалантацији органа, а међу њима је и турски лекар Јусуф Сонмез који је, како је то наведено у пресуди, обављао операције у Приштинској клиници Медицус. О новим информацијама, у Приштини се данас не говори.

Извор: Н1

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дјуриц Добринка

13.02.2016 08:34

Страсно за сва поколења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

13.02.2016 09:25

Џаба ти причаш другар јер ми Срби имамо преца посла.Нас занима има ли сверца има ли крадје народних пара,ту да се уградимо,усицаримо,мазнемо.То нам је посао и занимање задњих 30 година.Цела наса преокупација је како покрасти дрзаву у којој живимо ,како се на брзину обогатити.Имамо ми Станију и Кристијана друзе и о томе ми водимо рачуна .Имамо ми Пинк,имамо Дацица за сто година,Мркоњића ,Ану и то су насе вредности а не тамо неке твоје изјаве.Сад си нам створио проблем јер морамо да се мрднемо,а ето само сто није почела Фарма7. Куд нас сад нађје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

13.02.2016 09:54

Уросе браво за коментар.Управо тако.

Name

МД

13.02.2016 09:46

Цуте сви и осудјују мале рибе.Крупне рибе су у тако званој влади Косова које здусно помазу стране силе и Еулекс.

ОДГОВОРИТЕ