Кристина сама бирала живот без породице

Композитор Корнелије Бата Ковач још није опростио ћерки певачици Кристини, која је прошле године изнела прљав веш њихове породице и јавно испрозивала старију сестру Александру.

Србија 12.02.2016 | 19:10
Кристина сама бирала живот без породице

Њихов однос ни после годину дана није бољи, а по свему судећи, неће ни бити.

- Рекао сам да нећу да коментаришем то што је Кристина издала књигу јер то је њена воља. Нисам прочитао њено дело, она је то издала и ваљда је задовољна. Знате, она је изабрала такав пут и не постоји ништа што би то могло да промени. Нисмо у најбољим односима! Није свака породица идеална, свуда постоје неспоразуми, ту ја ништа не могу да променим - немоћан је Корнелије, којег није прошла љутња због поступка ћерке која је оптужила породицу да је се одрекла.

- Она је бунтовна на свој начин, најважније ми да су све три здраве, а сада ми је трећа ћерка Ања најбитнија. Она студира, на другој години је факултета и не бави се музиком - истиче Ковач.

Подсећања ради, Кристина је у отвореном писму испрозивала старију сестру, с којом је раније певала у групи, и њеног супруга Романа.

- Не свиђам јој се што сам родила дете и запустила таленат и каријеру. Прво јој се није свидело што сам се удала, а онда што сам се развела. Што сам се угојила. Не свиђа јој се што сам ангажована у грађанско-политичком смислу. Моје дете откад се родило, пет година скоро да није имало тетку. Па је онда шест месеци имало, па је, колико видим, последњих месец дана опет нема. Јер моја сестра сматра да је њен однос са мном довољно оправдање да се поиграва осећањима мог детета - написала је тада Кристина.

О свом односу с најмилијима она је писала у књизи “Дрво живота”, коју је недавно издала, а коју очигледно нико од актера није прочитао нити је сматра вредном пажње.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брле

12.02.2016 19:14

Последице утицаја Масона се осете. Ништа им није свето.

ОДГОВОРИТЕ