Руски комичари насамарили Ердогана

Двојица руских комичара, Владимир Кузњецов Вован и Алексеј Стољаров Лексус тврде да су телефоном позвали предсједника Турске Реџепа Тајипа Ердогана и разговарали с њим представивши му се као предсједник и премијер Украјине, Петар Порошенко и Арсениј Јацењук.

Свијет 12.02.2016 | 14:15
Руски комичари насамарили Ердогана

Ердоган је потпуно насјео и поздравио "предсједника Украјине" са "драги пријатељу". Током разговора "украјинска страна" саопштила је предсједнику Турске да намјерава да покрене дијалог предсједника држава које "трпе од руских санкција", како би договорили о акцијама против Русије.

"Са задовољством. У то немојте имати ни зрнце сумње", поздравио је ту идеју Реџеп Тајип Ердоган.

У вези с Русијом, "Порошенко" и "Јацењук" су питали предсједника Турске да ли намјерава да се извини Русији за обарање ловца Су-24.

Део разговора објавили су на ЈуТјубу, а очекује се да разговор у целини објаве током дана.

Кузњецов и Стољаров су већ намагарчили чувеног британског пјевача Елтона Џона, ком се један од њих представио као предсједник Русије Владимир Путин на шта је чувени британски пјевач потпуно насјео, затим бившег предсједника Грузије Михаила Сакашвилија, градоначелника Кијева Виталија Кличка и читав низ познатих личности.

Анкара демантује

Извор из администрације предсједника Турске демантовао је да су руски комичари насамарили Реџепа Тајипа Ердогана.

"Ништа о томе нисам чуо, нити је могуће да неко тек тако телефонира председнику. Сматрам да је то лаж, јер је за потребе преговора потребно испоштовати посебну процедуру и активирати специјалне канале", казао је он.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ччж

12.02.2016 13:21

Ево ја сам звао Милета и он ми се одмах јавио !Баш ћу да им поверујем !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

12.02.2016 14:12

У ово само будала мозе повјеровати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мими

12.02.2016 14:40

Добар је снимал али овај обара све рекорде о наивности великог и драгог водје. Телефонска зезанција Милорад Додик и Зоран Милановиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

13.02.2016 08:38

Бас су забавни,они мисле да је назвати Ердогана као отици купити цигарете,која глупост?

ОДГОВОРИТЕ