Паркер кажњен, али остаје у Звезди!

Непожељном нападачу црвено-белих смањена плата, међутим, остаје да тренира на "Маракани".

Фудбал 11.02.2016 | 22:40
Паркер кажњен, али остаје у Звезди!

Практично од доласка у Црвену звезду пре годину дана, Џошуа Паркер задаје главобољу челницима црвено-белих.

Проблематични нападач из Енглеске, пореклом са Антигва и Барбуда, квалитетом није оправдао очекивања, али јесте репутацијом која га је пратила - да је проблематичан.

По повратку са позајмице шкотском Абердину, црвено-бели су Паркеру дали одрешене руке у избору новог клуба, међутим, он је одлучио да остане у Београду макар и не играо. То значи да ће Звезда морати да настави да га плаћа и у наредних годину дана.

Пошто је недавно, по други пут, самовољно дао себи слободне дане и отишао у Лондон, деловало је да клуб има простора за раскид сарадње на штету играча, међутим, то се није догодило.

Паркер се после неколико дана вратио на стадион у Љутице Богдана и наставио да тренира, а црвено-бели су одлучили да га казне одузимањем 10 одсто плате, што дође око 9.000 евра.

Некадашња нада лондонског Квинс Парк Ренџерса тренутно тренира са, такође "отписаним", Иданом Вередом, а Спорт пише да ће одлуком тренера Миодрага Божовића њих двојица, по повратку екипе са припрема на Кипру, поново бити прикључени раду првог тима.

Коментари / 0

Оставите коментар