"Добро обавијештен извор": Мурињо у Јунајтеду!

Жозе Мурињо замениће Луја ван Гала на месту менаџера Манчестер јунајтеда, преносе енглески медији изјаву "добро обавештеног извора".

Фудбал 11.02.2016 | 21:20
"Добро обавијештен извор": Мурињо у Јунајтеду!

Британски таблоиди Дејли Мирор и Дејли Телеграф цитирају неименовани извор који тврди да је Мурињо открио својим пријатељима да је постигао договор са Јунајтедом.

Већ недељама се спекулише о доласку контроверзног Португалца на Олд Трафорд, због чега је Ван Гал бесан на медије јер га "стално смењују".

"Зашто би клуб морао да коментарише ваше измишљене приче? Нисте разговарали са Едом Вудвордом нити са Глејзерима, значи измислили сте причу. Не желим да одговарам на таква питања. Могу и ја да кажем да ћете бити отпуштени сутра. Гледајте своју жену, дете или нећања ако имате, нешто тако", беснео је Ван Гал након ремија са Челсијем и новог питања у вези са наводном сменом.

Током јануара се спекулисало да Јунајтед жели Пепа Гвардиолу, али је Шпанац прихватио понуду градског ривала Ситија вредну 60 милиона евра за три сезоне.

Уколико Мурињо заиста преузме Јунајтед, следеће сезоне би у Премијер лига би обновила жестоки ривалитет између Португалца и Каталонца, који су водили велике битке као тренери Реал Мадрида и Барселоне пре неколико година.

Коментари / 0

Оставите коментар