Привремени управник запријетио ликвидацијом

Привремени управник Банке Српске Петар Мићић попустио је пред закључком Владе РС да од преговора са ММФ зависи судбина Банке Српске и одобрио јој додатни рок од 30 дана за достављања плана активности, након чијег ће пробијања, покренути ликвидацију Банке.

Република Српска 10.02.2016 | 15:17
Привремени управник запријетио ликвидацијом

Уважавајући закључак Владе Републике Српске од 08. фебруара да је у току утврђивање економских и финансијских политика за преговоре са ММФ-ом, на које ће, између осталог, утицати и принципи и модел реструктурирања Банке Српске, привремени управник сачинио је допуну Извјештаја о финансијском стању и перспективи Банке и Агенцији за банкарство предложио да рок за достављање детаљног плана активности Владе продужи за 30 дана, од дана доношења закључка Владе Републике Српске, наводи се у саопштењу привремене управе Банке Српске.

„Приједлог привременог управника утврђен је уважавајући напоре Владе Републике Српске да нађе рјешење и преузме обавезу према депонентима Банке. Уколико Влада Републике Српске не достави предметни план у наведеном року, привремени управник ће упутити захтјев за покретање ликвидационог поступка Агенцији за банкарство Републике Српске“, закључује се у саопштењу.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

А ГДЈЕ СУ????

10.02.2016 15:46

ГДЈЕ СУ САД БОРИСКО ЛУДИ ,ЗДРАВКАН ОД СИПОВА И КРАДОМАНОВИЦ ХОЦЕ ЛИ БИТИ КАКВИХ ПРИЈАВИЦА ККРИВИЦНОГ КАРАКТЕРА И ДЕСКРИПЦИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.02.2016 15:56

Ако се колективно задужимо покрићемо дуг, који су неки направили да би себи узели паре? Или у ликвидацију, па да фирме којима је наложено да тамо држе паре књиже отпис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

10.02.2016 16:15

Дс није залосно било би смијесно.Дрзе људима паре заробљене и праве се луди. Закљуцали изнајмљене просторе а кирија иде,радници куци а имају плату ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

10.02.2016 16:30

Борис Кнежевић у затвор. Он је песница режима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Несврстани

10.02.2016 19:26

Оцито да си сврстан цим тако зборис. Кнезевиц је доасо у банку послије литванских лоповлука и покусавао је све вријеме да несто направи али су му стално подметали клипове у тоцкове ликови попут Тегелтије. Њега у банци нису вољели дупеувлакаци јер их је одмах препознао и није се дао изманипулисати. Ти вјероватно знас засто ти Кнезевиц није одговарао али ми се цини да си био у екипи коју је прозрео па ти није дао оно сто мислис да заслузујес.

Name

аџенда

10.02.2016 16:47

Какве ваше банке, идите у шуму, чувајте козе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познато

10.02.2016 19:04

Шетај одавде! Знамо шта ви радите са козама, или са малим клинцима...

Name

Роки

10.02.2016 17:11

Луд,збуњен ,а нормалног нема у тој прици!! Која неспособност!!Који лоповлук и безобразлук!!Које манипулисање народом!Играте се са стрпљењем људи који свој новац имају у тој банци!Многи су на рубу зиваца,ко це одговарат за дусевну бол нанесену тим људима!!???? МОРАТ ЦЕ НЕКО!! Која срамота и за владу и за све ове сто рјесавају наведени проблем,толико сте се срозали у оцима људи и представили се да бас нисте способни низаста!!Палите се на гурање,..ал јако теско..назалост!! Ал ето Мистер Додик је рекао гласно да це бити депозити спасени,дрзимо те за ријец Миле,немој само да буде као са референдумом!?Погазис ли рецено,онда ниси ни ти достојан да владас, ....са било цим !! Зиви били па видјели!!

ОДГОВОРИТЕ