Варди: И даље не вјерујем - морам да се штипам!

Лестер Сити и Џејми Варди два су појма која су неочекивано обележила текућу сезону Премијер лиге.

Фудбал 12.02.2016 | 08:00
Варди: И даље не вјерујем - морам да се штипам!

Иако и даље већина неће да призна, "Лисице" су главни фаворити да освоје титулу, а предводи их нападач који је пре три године имао стандардан посао од 9-17х.

"И даље морам да се штипам сваког дана. Није било лако играти и радити пуно радно време, па сам морао да се додатно потрудим да стигнем до пристојног клуба. Ово нисам могао да предвидим ни за милион година", рекао је Варди.

Први стрелац шампионата са 18 голова цени ситуацију у којој се налази знатно више од многих колега.

"Чућете многе играче како кажу да им је фудбал само посао, али код мене није тако. Напорно сам радио да бих стигао довде, а желим тако дуго да наставим. Уживам у сваком минуту", додао је Варди.

Варди је у року од три године прешао пут од Конференције до Премијер лиге, а Лестер га је платио Флитвуд Тауну 1,2 милиона фунти пре три сезоне.

"Када сам играо за Халифакс нисам ни помислио да ћу стићи до Конференције, али сам успео, а након тога нисам ни помишљао да ћу прећи у Лестер и играти за Енглеску. Много рада је уложено у то", закључио је центарфор Лестера.

Лестер је протеклог викенда разбио директног ривала у борби за титулу Манчестер Сити 3:1 на гостовању на Етихаду, а предстојећег га очекује још један такав дуел, иде на ноге Арсеналу на Емирате.

Коментари / 0

Оставите коментар