Михајловић: Очекујем много више од Балотелија!

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да Марио Балотели мора да поправи игру, али да верује да ће поново постизати голове када буде физички спремнији.

Фудбал 09.02.2016 | 10:40
Михајловић: Очекујем много више од Балотелија!

Балотели се крајем августа из Ливерпула вратио у Милан на позајмицу, али није остварио значајнији учинак. Због повреде препона је одсуствовао три месеца са терен, а од повратака на терен није постигао гол у пет првенствених утакмица, већ само у Купу против трећелигаша Алесандрије.

Михајловић је признао да није задовољан Балотелијевом формом, али је рекао да верује да ће 25-годишњи фудбалер поново постизати голове када буде физички спремнији.

“Очекујем више од Балотелија, а то ће доћи када буде боље физички припремљен. Ситуација је боља и он ради оно што мора да ради. Али, видите и сами да то још није прави Балотели. Још нешто недостаје, по питању физичке спреме”, рекао је Михајловић, пренели су италијански медији.

Балотели је ове сезоне постигао два гола на десет утакмица у свим такмичењима за Милан. Последњи гол у првенству уписао је 22. септембра, на утакмици са Удинезеом, коју су ‘Росонери’ добили са 3:2.

Италијански фудбалер је током каријере играо још за Интер и Манчестер Сити. За репрезентацију је одиграо 33 утакмице и постигао 13 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар