Невил: Моје читуље већ су написане!

Тренер Валенсије Гери Невил рекао је после пораза од Бетиса у 23. колу Примере да су му читуље већ написане.

Фудбал 08.02.2016 | 20:00
Невил: Моје читуље већ су написане!

Невил, који је преузео ‘Слепе мишеве’ у децембру, још није уписао ниједан тријумф на клупи клуба са “Местаље” на девет лигашких утакмица, због чега се већ увелико прича о његовој смени.

“Рекао сам пре него што сам стигао овде да ће ми се судити после пет месеци, али судило ми се већ после шест недеља. Моје читуље су већ написане”, истакао је Невил.

Бивши капитен Валенсије Сантјаго Канисарес позвао је Невила да поднесе оставку после дебакла у првој утакмици Купа краља са Барселоном резултатом 7:0, а исто су учинили и навијачи.

Откако је Невил преузео Валенсију, његови фудбалери су уписали четири пораза и пет ремија и сада су четири бода изнад зоне испадања, али бивши енглески репрезентативац истиче да опасност од испадања не постоји.

“Јасно је да смо бољи од појединих тимова са којима смо играли. На последње две утакмице нисмо заслужили поразе, али је реалност таква да јесмо изгубили и свестан сам последица које долазе када не остварите добре резултате. Резултати су оно што се рачуна. Нема сумње да у оваквим тренуцима морамо да се држимо заједно, свима је тешко, не иде нам, али настављамо да радимо и верујемо”, нагласио је Невил.

Невил је истакао и да су фудбалери Валенсије сада спремнији и боље организовани него што је случај био пре два месеца.

Коментари / 0

Оставите коментар