Јечменица Јевтић: Не могу да будем незадовољна!

Селекторка ФЕД куп тима Србије Татјана Јечменица Јевтић рекла је да није незадовољна наступом своје екипе у дуелу против Шпаније.

Тенис 08.02.2016 | 21:00
Јечменица Јевтић: Не могу да будем незадовољна!

Тениска репрезентација Шпаније победила је са укупних 4-0 селекцију Србије у првом колу Светске Б групе Фед Купа.

Последњи бод Шпанији донеле су Лара Аруабарена и Лудрес Домингес Лино, које су савладале Ивану Јоровић и Нину Стојановић са 4:6, 7:6 и 10:7.

"Не могу да будем срећна што смо изгубиле, али не могу ни да будем незадовољна, јер смо изгубиле од веома јаке екипе, једне од најјачих... Оне могу да конкуришу и за освајање Фед купа", рекла је Јечменица Јевтић новинарима у Краљеву.

Питање победника у овом дуелу решено је када је Гарбиње Мугуруса са 2:0 славила против Јелене Јанковић и тако донела Шпанији трећи, одлучујући тријумф.

Прва два бода Шпанији су донеле Мугуруса и Карла Суарес Наваро победама над Иваном Јоровић, односно Јеленом Јанковић.

"Очекивала сам да ћемо пружити максимум, што и јесмо. Јелена је дала све од себе, Ивана је показала да је близу светског врха... Не могу да будем незадовољна и дублом, показале су да су наша будућност", рекла је Јечменица Јевтић.

Шпанија ће, након ове победе, играти у плеј-офу за повратак у Светску групу, док Србију чека борба за опстанак у Б групи.

"Надам се да ћемо у следећем мечу бити бољи", додала је она.

Коментари / 0

Оставите коментар