Бекута није љубоморна

„Ништа се није променило у нашем односу. И даље му не замерам што се виђа са супругом”, рекла нам је Ана када смо је питали да нам прокоментарише папарацо фотографије које смо направили.

Забава 08.02.2016 | 08:47
Бекута није љубоморна

Као што смо писали, на њима се види како Милутин Мркоњић ужива са супругом Драганом - Дашом Мркоњић на вечери у хотелу „Москва”. Иако Мрка од почетка емотивног односа с Аном Бекутом говори да је са супругом у пријатељским односима, те да му Даша не замера љубав са певачицом, изгледа да су и те како у блиским односима.

Судећи по фотографијама које смо усликали, Мрка је баш уживао у друштву супруге Драгане читава два сата. И још кад нам Ана потврди да јој то дружење не смета, онда нема никаквог проблема. Само се чудимо зашто онда Мрка има проблем са тим? Када смо га позвали да нам прокоментарише ситуацију, те шта му је драга рекла на то, Мрка нам је прво одбијао позиве, да би се потом јавио и рекао:

- Уопште не желим да вам одговорим на таква питања. Довиђења, довиђења, одрастите мало - рекао је љутито Мрка и спустио слушалицу.

Не разумемо зашто је Мрку наљутило помињање вечере са супругом када је поменуте вечери с њом поносно шетао. Како било, Ана је остала доследна ставу да га подржава, па и у томе да негује добре односе са Дашом Мркоњић.

Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Здрав разум

08.02.2016 19:15

Господин Мркоњиц има 73 године и то Ана зна. Драгана је његова генерација. Зна Бекута биологију само ви новинари то не знате

ОДГОВОРИТЕ