Даћу јој стан, само да је не гледам више!

Водитељка Снежана Дакић, осим алиментације од 350.000 динара, колико је тражила бившем супругу бизнисмену Владимиру Микићу, тражи и стан у којем тренутно живи са њиховом ћерком Лауром.

Србија 07.02.2016 | 19:51
Даћу јој стан, само да је не гледам више!

Како бившу супругу више не би виђао, чак ни на суду, Владимир је одлучио да услиши жељу популарне Снеки и тако је, народски речено, скине с грбаче.

"Иако Снежана на своје име поседује два стана, један у центру граду, а други на периферији Београда, и у банци има уштеђевину, коју је орочила, њој то није довољно. Она тренутно преко суда покушава да добије стан у којем живи са ћерком Лауром, а који је у власништву њеног бившег супруга Владимира. Њих троје су породично живели у том стану, а након Снежаниног раскида са Владимиром, он се одселио" каже извор близак водитељки.

Како бисмо потврдили наше наводе и чули шта о свему мисли Микић, позвали смо га.

"Већ сам на суђењу рекао да стан остављам њој и Лаури. Сматрам да им тај стан припада, али процедура је таква да то мора да се озваничи и на суду. Знате, Снежана је тражила да добије стан када је била реч о подели имовине, али да би јој заиста припао, она мора да добије судску пресуду. Таман да сам јој рекао да јој поклањам стан, али то и суд мора да констатује. Не знам на који начин њен адвокат жели да се то спроведе у дело, али што се мене тиче, не мора да брине, добиће стан", отворено поручује Владимир и додаје:

"Надам се да након завршене ове судске парнице више нећемо морати да се вучемо по судовима. Смучило ми се више да идем на рочишта са Снежаном, зато сада шаљем адвокате. Није ми пријатно да се појављујем у таквим поступцима, не волим то", искрен је Микић, који сматра да његова бивша супруга претерује са захтевима за издржавање након развода.

"За онога ко тражи све, увек је мало. Много је ономе коме даје. Реалан сам у целој ситуацији, а ако друга страна мисли да је мало то што пружам, онда је она нереална. Сами процените да ли је много или мало месечна алиментација у износу од 350.000 динара", открива Владимир колику је алиментацију тражила Снежана на суду, док водитељка не жели да коментарише свој однос са бившим супругом.

"Не желим да коментаришем ствари које се не тичу медија. Хвала на разумевању", каже Дакићева.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Цццц

07.02.2016 12:13

Новци су чудо све их жене неизмерно воле. Зато момци пре женидбе предбрачни уговор тако да свако зна на чему је и бити це мање разведених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

07.02.2016 14:54

Зените ви рундуље па плацајте алиментације

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

07.02.2016 15:51

Добро је продала своју ... Велика је то љубав била у питању (према капиталу).

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

07.02.2016 19:08

Насла крпа закрпу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.02.2016 12:41

Да је бар нека риба! Ова, бре, осредња...

ОДГОВОРИТЕ