Абубакар бира гдје ће, а замјена не стиже!

Сасвим је јасно да ће Абубакар Оумару напустити Партизан, само још није познато у ком ће клубу наставити каријеру.

Фудбал 06.02.2016 | 18:00
Абубакар бира гдје ће, а замјена не стиже!

Чангчун Јатаи или Шенжен?

То је једина дилема када је у питању Партизанов фудбалер Абубакар Оумару. Он ће током фебруара напустити црно-беле и поново заиграти у Кини, а остало је само да се види у ком од ова два клуба.

Прво је интересовање показао Чангчун Јатаи, тим који води бивши тренер Црвене звезде Славиша Стојановић, који је послао и конкретну понуду, али се у последњи час умешао и Шенжен.

Клуб из друге кинеске лиге је понудио финансијски боље услове и по Партизан и по Камерунца, па остаје да се види шта ће Оумару изабрати.

Како је тренер Томић најавио и пре овог трансфера, продаја Абубакара Оумаруа је била планирана током овог прелазног рока, па клуб неће тражити замену на тој позицији него ће користити фудбалере које већ има у "ростеру".

Када је у питању други фудбалер Партизана за кога су били заинтересовани кинески клубови, Валериј Божинов, он није постигао договор са Пекинг Гуаном, па ће остати у клубу из Хумске.

Партизан је током овог прелазног рока довео голман Бојана Шаранова, дефанзиваце Марко Јовановић и Седрика Гогуу, везисту Евертон Луиз и са позајмица вратио Филипа Кнежевића, Исмаила Бека Фофану, а право играња за Партизан стекао је и нападач Немања Михајловић (дошао летос из Рада).

Коментари / 0

Оставите коментар