Јелена: Ако буде требало, играћу сва три меча!

Јелена Јанковић рекла је да ће, ако буде требало, играти сва три меча против Шпаније у првом колу Светске групе Б Фед купа.

Тенис 06.02.2016 | 13:00
Јелена: Ако буде требало, играћу сва три меча!

Тениска репрезентација Србије игра за викенд у Краљеву против Шпаније у првом колу Светске групе Б Фед купа.

Дуел ће у суботу од 13 часова почети Бојана Јовановски и Гарбиње Мугурусе, а после тога на терен излазе Јелена Јанковић и Карла Суарес-Наваро.

Јанковићева је последњи пут играла против Суарес-Наваро 2013. године на турниру у Пекингу када је победила са 6:0, 6:0.

"То у овом тренутку ништа не значи. Чула сам да је повређена, али очекујем тежак посао. Спремна сам на све изазове. Ако буде требало играћу сва три меча. Селекција Шпаније је изузетно јака, али ми се не предајемо, верујемо да можемо до циља, а то је победа", рекла је Јанковићева после жреба.

Другог дана такмичења у недељу од 13 часова играће Јанковић - Мугуруса и Јовановски - Суарес Наваро. После синглова играће се меч у дублу, а пријављене су Ивана Јоровић, Нина Стојановић, Лара Аруабарена и Лурдес Домингес Лино.

"Увек дајем максимум када играм за Србију, тако ће бити и сада. Драго ми је да смо у Краљеву, одушевљени смо гостопримством, једва чекамо да изађемо на терен. Надамо се да ће тирбине бити пуне и да ћемо уз помоћ публике остварити победу против Шпаније", додала је Јелена.

Селекторка Србије Татјана Јечменица Јевтић рекла је да ће се екипа борити до последњег даха за победу.

"Имамо право измене, видећемо да ли ће ово бити коначан распоред. Припреме смо максимално обавили, девојке су спремне, атмосфера у тиму је изузетна, као и гостопримство које уживамо у Краљеву. Велико хвала Краљевчанима и свим људима који су дали све од себе да се осећамо срећно, насмејано и мотивисано за рад и победу. Борићемо се до последњег даха, верујемо у најбоље", рекла је Татјана Јечменица Јевтић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РФАН Српске Репрезентације,

06.02.2016 13:43

Браво Јецо идемо у победе. Срецно, воли те твоја Дијаспора!

ОДГОВОРИТЕ