Кристен Стјуарт је ново лице Шанела

Америчка глумица и француска кућа настављају сарадњу...

Забава 05.02.2016 | 08:34
Кристен Стјуарт је ново лице Шанела

Једна од последњих муза Карла Лагерфелда која се до сада појављивала у модним и еyеwеар кампањама, добила још једно Цханелово признање своје аутентичности у виду промовисања у лице беаутy колекције француске куће!

Кристен ће ускоро осванути на постерима и билбордима промовишући нове сенке куће у ЕYЕС ЦОЛЛЕЦТИОН кампањи коју је фотографисао Марио Тестино, а први визуали за сада би требало да се појаве почетком марта ове године...

Стеwарт коју краси модерна, магнетска лепота и слободан, прилично бунтован дух појавиће се у серији портрета који би требало да представе сва лица Цханел жена. Кристен је до сада била лице Парис-Даллас 2013/14 Мéтиерс д’арт колекције, као и кампање за Парис ин Роме 2015/16 Мéтиерс д’арт колекцију.

Звезда Тwилигхт серијала је такође глумила у кратком филму Онце анд Форевер, који је режирао Карл Лагерфелд и који је приказан на модној ревији Цханела у Риму, у децембру прошле године.

Ове године очекујемо премијеру њеног филма Персонал Схоппер у режији француског режисера Оливиера Ассаyаса, затим у тек најављеном филму Wоодy Аллена који за сада нема ни радни наслов, али и Анг Леејевој ратној драми Биллy Лyнн’с Лонг Халфтиме Wалк.

Елле

Коментари / 0

Оставите коментар