Бајко појачава Војводину?!

Бомба на Карађорђу! Велики љубимац Делија појачава Војводину! Бобан Бајковић обавио разговор са Новосађанима, има и понуду клуба из Азије.

Фудбал 04.02.2016 | 18:40
Бајко појачава Војводину?!

„Да могу остао бих у Црвеној звезди цео живот, али сада морам да мислим на породицу“, поручио је у јуну 2014.године након што је са црвено-белима освојио наслов првака.

И од тог дана свашта је преживео у каријери. Био је убедљиво најјачи штих Лирса у ери Славише Стојановића у том клубу. Чинило се да се изборио за место под сунцем у ПРО лиги, да му је судбина одредила неку јачу средину у Белгији. Међутим, великом љубимцу Делија се није дало.

Од августа Бобан Бајковић нема клуб, причало се о повратку у Црвену звезду, а изгледа да му је суђен други клуб истих боја. Наиме, како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт тренер Војводине Ненад Лалатовић недавно је контактирао телефоном искусног чувара мреже и дословце му рекао да му је потребан за пролећна искушења.

Међутим, Бајковић још није пресекао. Иако почаствован позивом Ненада Лалатовића бивши члан црвено-белих требало би у најкраћем року да добије још једну понуду. Реч је о клубу ван Европе (највероватније Азија). Отуда је Лалатовићу саопштио да ће му коначну одлуку рећи за пар дана...

Био би то трансфер који би продрмао темеље Карађорђа. Нема сумње да би Војводина добила огромно појачање, неког ко може да изнесе европске амбиције Старе даме. Иако између Црвене звезде и Војводине влада велико ривалство тешко да би фанови Старе даме имали нешто против Бобана Бајковића. Као осведочени звездаши у Нови Саду су, између осталих, одлазили Драган Мрђа, Андрија Калуђеровић...

Коментари / 0

Оставите коментар