Сакрили 4 нуклеарне бомбе у Европи!

Према ријечима Салеха Абдеслама, "сукоб цивилизација" треба да започне 2016. године.

Свијет 04.02.2016 | 12:17
Сакрили 4 нуклеарне бомбе у Европи!

Он је рекао да само у Њемачкој има 18.000 терористичких ћелија које чекају на покретање невиђене катастрофе у Европи. Он је такође рекао да ће нуклеарне бомбе бити лансиране у САД, Њемачкој, Француској и Русији.

Његов имејл је првобитно објављен на њемачком сајту Нетзпланет, а он је тамо открио све детаље планиране нуклеарне инвазије:

"Био сам припадник ИД и послије сам схватио да је придруживање њима била највећа грешка коју сам икада направио. Изманипулисали су ме да урадим ствари које нисам желио.

Овај имејл није молба за опроштај већ само желим да упозорим јавност на будуће догађаје који ће бити катастрофални уколико се ништа не учини да се они спријече. Не желим да идем у затвор због онога што сам учинио.

Ја сам Салех Абдеслам. Надам се да ће овај имејл помоћи јавности да схвати истину. Можда ће помоћи да се спречи рат који треба да почне ове године. Ова 2016. година је година у којој почиње Трећи свјетски рат. ИД посједује четири нуклеарне бојеве главе типа W25 и W89. Лично сам их видио. Једна је у САД, једна у Њемачкој, једна у Француској и једна је у Русији.Данас има више од 135.000 чланова ИД, од којих је 65.000 раштркано по Сирији како би заштитили скривена складишта оружја и борили се на фронтовима с циљем обезбјеђивања стратешки важних локација за кријумчарење нафте и оружја.

У Француској има 2.800 терористичких ћелија у региону око Париза, Кубервоа и Бобињија.

У Енглеској има само 650 терористичких ћелија пошто је тамо много теже ући. Они се налазе у Лондону и Хероу и углавном су прерушени у студенте.

У Шведској има 1.600 терористичких ћелија које су распоређене у Штокхолм, Тебију, Елти и Солни.

У Немачкој има 18.700 ћелија, а њихов број се повећава из дана у дан. Има их чак и у градовима попут Хилдесхајма, Бамберга и Либека. За Либек се планира најмање 6 напада у којима ће чланови ИД разнијети све мостове у граду.

Оружје и експлозиви су прокријумчарени прије неколико мјесеци у разне градове. Имам и информацију о човеку из ИД који је познат под именом Шаб.

Шаб је на листи за одстрел Исламске државе. За његову главу се нуди чак 2 милиона долара. Њега су послале тајне службе САД да убија чланове ИД. Он је убио више од 400 терориста.

Шаб се појављује искључиво на мјестима гдје нема ваздушних напада, јер се у тим тренуцима главни стратези Исламске државе премјештају на удаљене локације за које он зна унапријед. Шаб није виђен од јула 2014. године. Постоје гласине да се крије у Енглеској, Шведској или Њемачкој и да покушава да идентификује терористичке ћелије у тим државама.

Овај човјек је упућен у информације о бројним обавјештајним агенцијама и структурама терористичке организације, те није ни чудо што је његова глава процијењена на 2 милиона долара.

Надам се да ћете успјети да пронађете Шаба и да добијете све неопходне информације од њега прије него што га исламисти ухвате. Прилажем његову фотографију у документима које сам вам послао.

Молим се Алаху да ће он успјети да спријечи овај рат и да ћете сви озбиљно схватити ову моју поруку.

Јако ми је жао и знам да не могу поправити оно што сам урадио, али надам се да ипак нећемо сви постати жртве ове болесне идеологије.

Не смијете потцијенити снагу ИД јер они више нису група већ огромна војска са бројним ресурсима, пуно новца и пуно оружја, тенкова и пројектила.

Надам се да ће вам мој имејл бити од помоћи и да ћете га озбиљно схватити."

Извор: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

зумба

04.02.2016 11:53

Ово мозе објавити само Курир,глупост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рено

04.02.2016 12:35

Апсолутно се слажем! Врло теска операција, коју исил не може извести. Слицно је покусао Гадафи, али су брод са компонентама пресрелу припадници САС-а чим је упловио у Медитеран!

Name

абц

04.02.2016 11:55

Све информације имате а само не знате гдје су сакрили.Које испирање мозгова мора да је опет инфо из Француске.Ао и додје до свјетског рата Французи су га изазвали нико други

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЈНА

04.02.2016 13:20

БОМБЕ СУ У САРАЈЕВУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

не буди Сабан

04.02.2016 15:56

Пуче пушка из бабина тура...

Name

Црни

04.02.2016 13:55

Чуј сакрили па није то 4 метка да се прошушка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак мата

04.02.2016 16:14

Ма овај треба мање гледат тв

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2016 16:16

Па ако им амери помогну можда и буде нешто од овог сто прича сами немогу ниста

ОДГОВОРИТЕ