Нови шокантан снимак убиства Гадафија

Британски ББЦ је, у репортажи новинара Габријела Гејтхауса, објавио досад најчистији снимак посљедњих тренутака живота свргнутог либијског лидера Моамера ел Гадафија.

Свијет 04.02.2016 | 09:40
Нови шокантан снимак убиства Гадафија

У прилогу под називом "Лов на Гадафијев златни пиштољ" извјештач је дошао у посјед видео-записа на ком је још једном приказан пуковник Гадафи, кога заробљеног у приколици држи разуларена група бораца либијске опозиције.

На фотографији се види Гадафи, који је очигледно тешко претучен. Глава му је у масницама, а уста крвава. Око њега је неконтролисана група наоружаних припадника опозиције, која урлајући прати аутомобил. У каснијем дијелу снимка види се млади човјек који у руци држи златни пиштољ, од кога се вођа револуције није одвајао.

У четрнаестоминотној репортажи говори се о каснијем тоталном распаду Либије и анархији која је завладала. Осим такозваних званичних власти, велики дио територије, међу којем и Гадафијев родни град Сирт, у ком је такође и убијен, под контролом је Исламске државе.

НН

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

дивља јабука

04.02.2016 09:07

Коментаришући последње Гадафијеве тренутке, овај безосјећани, покварени новинар је, срамотно безобразно изрекао лаж да је Гадафи молио ту багру да му поштеде живот. Гадафи је до посљедњег тренутка знао да ови идиоти раде оно што нису требали и покушавао да им објасни. Вријеме је то показало. А називати Гадафијев режим бруталним је право лице такозваног Запада. Либијци немају будућности а нису је ни заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

04.02.2016 13:54

Либијцима који су свргли и убили Гадафија исто као и СРБима који су свргли и уз помоћ Хага убили Милошевића желим да што дуже поживе на земљи. НЕКА они уживају у "благостању" које су донели ЛУДОМ НАРОДУ своме!

Name

Србо

04.02.2016 09:11

Наг...ла их америка као и нас у југи. Завадила, растурила, покупила богаства, продала оружје, масно зарадила, увукла се и боли их уво за нас. Своје циљеве је остварила, па тако и у либији, сирији, авганистану итд...,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колоне

04.02.2016 09:37

Браво Србо.

Name

ре србо

04.02.2016 09:45

У праву си и нас овдје су сје..ли до краја.Ста цес кад смо луд народ и то први ја а остали за мном...

Name

...

04.02.2016 09:13

Од све доброте коју им је дао Гадафи остао је сам исил...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мозак

04.02.2016 09:43

Лове златне пиштоље ..., а не Либијску слободу коју су обећали !

ОДГОВОРИТЕ
Name

јусеинболт

04.02.2016 10:11

Радили су му оно сто је и он свом народу. Правио хареме од тудјих зена и кцерки па диктаторски остале ствари на даље... Добио је своје. Сви су они исти од оваквих диктатора до продаваца демократије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

04.02.2016 10:58

Ма да, сад им је тамо као боље..за вријеме Гадафија су имали све бесплатно или уз минималне цијене...а сад имају ИСИЛ који убија и силује све од реда..

Name

Опи

04.02.2016 10:15

Нек му је рахмет.А ови лесинари сто бјезе У еу а убијају своје предсједнике исве остављају Обами сви су лесинари.и јасам муслиман али не овакав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.02.2016 10:31

Можели се игдје на свијету кандидовати човек за шефа државе,осим у Америци,ако на смрт човека -Хомо сапијенса или животиње пса и др., реагује овако.У људождерским племенима има више емпатије.Путин се као "ЧОВЕК" никад није радовао на смрт неких терориста високо рангирани у ИСИЛ-у.То само могу монструозне личности,а сутра могу носити "Коферче атомске бомбе".Кандидат за предсједника. Погледајте видео:хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=јxИп8YБww3Q Поздрав свим људима без обзира на нацију и вјеру и послије овога им желим "МИРАН САН".СТРАШНО......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко Бања Лука

04.02.2016 11:44

Ал су ови Британци стокао уствари цјела Америка и ЕУ са осталима из НАТО-а. Нека један њихов председник дође међу народ без обезбеђења и полиције,угураће му бандеру у задњицу,демократија коју бирају људи а чува их милион људи од опет тих људи што их бирају демократски. Једноставно тако и треба када су људи овце,само Асад је управу и неда да мајмуни и стока дођу на власт јер ће да заврши као и Хусеин и Гадафи,свака част једини још нормални председник,баш ме занима да ли ови данашњи у овој демократији немају ни једни аферу,нису злоставили ни једну жену,мушкарца дајте саберите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

04.02.2016 14:28

Запад је цист тако они то раде. Народ суманут нису они убили Гадафиј, сами су себе убили, тако смо и ми себе убили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иии

04.02.2016 16:05

Ето пошто су га свргли са власти и убили у либији је сад просперитет ,све цвјета,живи се право добро ,свега има......

ОДГОВОРИТЕ