Комшију полио бензином и запалио

Дејан Мартиновић (38), звани Марта, ухапшен је јер је запалио комшију Сашу Игњатовића (43) због наводног насљедства и "чукања" кола?!

Србија 04.02.2016 | 09:00
Комшију полио бензином и запалио

Игњатовић, који из страха није смио да пријави да га је Мартиновић запалио, два дана је трпио болове и "пио тродоне", а живот му је спасен захваљујући инспекторима младеновачке полиције који су кренули да истражују случај када су чули градску причу да је "неки молер запаљен у Кораћици".

Он је одмах одведен на лијечење у Клинику за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију, а разбојник је ухапшен.

"Све је почело недавно када је Мартиновић у граду чуо да је Игњатовић наводно добио неко наследство. Како је Игњатовић повремено долазио у кафану коју држи Мартиновић, пришао му је и рекао 'чукнуо си ми кола, дај ми 3.000 евра'. Игњатовић је одговорио да нема те паре, па му је Мартиновић узео аутомобил опел кадет", прича саговорник "Блица" из младеновачке полиције.

Мартиновић је убрзо изнудом узео још један аутомобил од Игњатовића, овај пут рено.

"У суботу, претпоследњег дана јануара, Игњатовић је кречио кућу једне породице у Кораћици. Мартиновић се довезао до те куће, и то Игњатовићевим аутомобилом који је отео. Мартиновић је пришао Игњатовићу и питао га где су паре, на шта је овај одговорио да их нема", наставља причу саговорник листа.

Ни тај одговор, ни то што је у дворишту било неколико комшија нису утицали на Мартиновића да оде.

"Тада је Игњатовићу рекао опет 'дај паре', а затим и 'чујем да се по граду жалиш на мене'. Отишао је до оближње гараже и узео флашу од два литра у којој је био бензин. Пришао је Игњатовићу, просуо бензин по њему и запалио га", наводи извор.

Игњатовић је сав у пламену почео да трчи по дворишту, а комшије су реаговале и почеле да га гасе. Мартиновић је само погледао у њих и рекао "водите га кући".

"Игњатовић није имао храбрости да паљење пријави полицији. Ипак, градом је почела да кружи прича да је запаљен неки молер. Та прича је убрзо стигла и до полицајаца и одмах је почела истрага која је довела до хапшења Мартиновића", додаје извор из младеновачке полиције.

Дејан Мартиновић је био у затвору јер је у кафићу "Гала" у Младеновцу, у марту 2001. са три хица из пиштоља убио Драгана Папића (42). Убиству је претходила свађа.

По изласку из затвора, против Мартиновића су три пута подношене кривичне пријаве због подметања пожара. Двојици познаника из Младеновца који су држали кафане запалио је локале јер су му наводно дуговали новац, а такође је запалио и аутомобил свог пријатеља послије свађе због пара.

НН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мотка народни лијек

04.02.2016 08:09

У маме му се наумацем сто би мени тразио паре а поготово отео кола то треба пребит обје ноге и руке да каки у пелене и пије на цевцицу па це престат да се силе у глуме ал капона појединци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

04.02.2016 09:28

Свакако треба отет све што се може,крадју,убиства и силовања треба што прије легализовати. Да не иду невини момци у затвор.

Name

Коштирац

04.02.2016 14:44

Зар и тога има у Србији а тако уређена држава напросто немогу да верујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак мата

04.02.2016 16:15

Ма сада је бензин јефтин

ОДГОВОРИТЕ