Звезда би могла да профитира на хрватској муци!

Ибањез иде на ЕУРО!!! "За мене би то била велика част, као и призање за Црвену звезду", поручио Аргентинац.

Фудбал 05.02.2016 | 09:20
Звезда би могла да профитира на хрватској муци!

Аргентинац Луис Ибањез током јесење сезоне показао је да је капитално појачање Црвене звезде. Дао је неколико кључних голова и имао јак утицај на велику победоносну серију црвено-белих. Оправдао је очекивања, а црвено-б ели би могли озбиљно да профитирају на омаленом левом беку.

Наиме, Ибањез би врло лако могао да се нађе на списку репрезентације Хрватске за ЕУРО. Медијиу Загребу су отворили ову тему после тешке повреде Пиварића, прве опције Антеа Чачића на позицији левог бека.

Ибањез би могао да добије позив већ за мартовске пријатељске мечеве и покаже да је дорастао великом изазову. Истина, Хрвати на позицији левог бека још имају Стринића И Врсаљка.

„Моје име се спомињало само у контексту могућих кандидата. Теоријски, наравно, да би за мене то било велико признање, али у овом моменту мислим да то није реално, па се тиме не оптерећујем .Међутим, спомињање мог имена за репрезентацију је велико признање и за Звезду, као и знак да се лига у којој сада играм прати и има вредност“, рекао је за Вечерње новости Луис Ибањез

Наравно, учешће на Првенству Европе значајно би подигло цену играча који је већ имао понуде Бенфике и Ред Була.

Коментари / 0

Оставите коментар