Вориорсима забрањен шећер, али уз изузетак!

Стручни штаб Голден Стејт Вориорсима забранио је производе који у себи имају шећер шампионима НБА лиге, али су се они изборили за један изузетак.

Кошарка 05.02.2016 | 08:20
Вориорсима забрањен шећер, али уз изузетак!

Да би се постарали да се њихови кошаркаши здравије хране, Вориорсима је у потпуности забрањен шећер у њиховом приватном авиону, што значи да не смеју да једу никакве слаткише, газирана пића или слично.

Кошаркашима то није тешко пало, али јесте када им је укинута омиљена посластица коју једу пре почетка сваке утакмице – сендвичи са путером од кикирикија и џемом. Вориорси су истог тренутка покренули кампању да им се омогући да једу своју омиљену посластицу, у чему су успели после месец дана борбе са стручним штабом.

“Морате да се борите за своја права. Ако верујете у нешто, морате да се борите за то”, тако је помоћни тренер Вориорса Лук Волтон прокоментарисао борбу својих играча за путер од кикирикија и џем у свлачионици.

Због љубави шампиона према класичној америчкој ужини, није чудно што је забрана укинута. Амерички медији преносе да је познато да прва звезда тима Стеф Кари често оставља полупоједене сендвиче у свлачионици, а поједини кошаркаши у исто време једу и по неколико сендвича. Генерални менаџер Вориорса Боб Мејерс је чак рекао да би само сендвиче са путером од кикирикија и џемом понео на пусто острво.

Коментари / 0

Оставите коментар