Луковић: Две титуле, Европа и опроштај у Звезди!

Капитен Црвене звезде Александар Луковић рекао је да има жељу да заврши каријеру у клубу из Љутице Богдана.

Фудбал 05.02.2016 | 08:00
Луковић: Две титуле, Европа и опроштај у Звезди!

Луковић се у Звезду вратио пре годину дана, али је због повреде на припремама заиграо тек прошлог августа.

Лидеру на табели Суперлиге се придружио Бразилац Едсон Да Силва, који ће додатно појачати конкуренцију на месту штопера.

„Здраво је имати јаку конкуренцију, то је прави пут. Екипа се мора ојачати, и то је сасвим нормално, јер нам је свима циљ да освојимо титулу и да на лето покушамо да направимо нешто у Европи. Истина је да Вукашин Јовановић тренутно није ту, али отишао или се вратио, ја му желим све најбоље. Фантастичан је момак и одличан играч. Буде ли отишао, сигурно неће погрешити, а неће погрешити ни ако остане овде са нама“, рекао је Луковић.

Капитену Црвене звезде ове припреме много значе, како би заокружио процес физичке припреме за највеће домете на терену.

„Мени су ове припреме јако битне, с обзиром на повреду коју са имао и на то да сам без правих припрема изашао из рехабилитације и почео да играм. Много боље се осећам сада, и физички. Тек пре десетак дана сам се по први пут осетио потпуно спремно, нисам осећао баш никакве тегобе. За сада иде све како треба. Циљ ми је да припреме урадим што боље могу, и да спреман уђем у првенство, јер нисам био задовољан својим партијама које сам пружао јесенас. Јасно је да могу много боље од онога што сам показао. Увек сам самокритичан. Постоје ту и објективни разлози, као што рекох, нисам прошао припреме, можда сам и мало пожурио са повратком јер је за ту врсту повреде некада потребно и годину дана опоравка. Али, осећао сам се тако као да могу да помогнем тиму. Очекујем да после ових утакмица на Кипру будем онај прави“, уверен је Луковић.

Звездин капитен има добре шансе да подигне пехар на крају сезоне. А шта после?

„Желим да завршим каријеру овде. Најпре да ове године освојим титулу, а следеће године такође. Наравно, и да направимо неки искорак у Европи. То су ми жеље, и волео бих да тако заокружим каријеру“, открио је Луковић.

Коментари / 0

Оставите коментар