Зика вирус опако биолошко оружје

Амерички професор права Френсис А. Бојл из Илиноиса, који је радио на справљању биолошког оружја коришћеног у борби против тероризма 1989, тврди да је зика вирус, овакав какав се сада шири Латинском и Средњом Америком, настао управо као биолошко оружје.

Свијет 03.02.2016 | 09:00
Зика вирус опако биолошко оружје

Наиме, он вјерује да је неко желио да опасни микроорганизам, иначе откривен још почетком 20. вијека код једне врсте мајмуна, постане резистентнији и лакше преносив на човјека, што је наводно и довело до епидемије крајем 2015.

Бразилским медијима, гдје је зика вирус највише узео маха, није требало много да почну да објављују наводе да зика вирус преносе нови, генетски модификовани комарци.

Иначе, у тој земљи почело је масовно уништавање комараца - главних преносилаца зика вируса. Запрашују се чак и гробља.

НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

03.02.2016 14:34

Узалуд ће све бити када су тајни владари из сенке решили да човјечанство смање на двоје милијарде људи! О томе сви знају и сви ћуте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сацувај и саклони

03.02.2016 16:54

Микицу неписмена комуњаро...науци прво српски језик па онда глуми србина... сељацино из босанских сума твоје је да користис ијекавицу а екавица знас где се користи..буди оно сто јеси паразиту удбаски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

03.02.2016 19:20

САЧУВАЈ МЕ И САКЛОНИ Господе од таквих будала каи што си ти који НЕЗНАШ као бивши југославен, комуњара и УДБАШ ни гдје су ШУПАЉ док прстом не НАОИПАШ! БУДАКА ИСТАЈЕ БУДАЛОМ БЕЗ РАЗЛИКЕ НА ПРОМЈЕНУ ДРУШТВЕНО ПОЛИТИЧКОГ СИСТЕМА У ЗЕМЉИ!