Јокић: Е, сад кад сам мало ојачао...!

Никола Јокић је после обарања личних НБА рекорда и предвођења Денвера до сензационалне победе над Торонтом (112:93) истакао да се осећа јаче него икада пре.

Кошарка 03.02.2016 | 09:00
Јокић: Е, сад кад сам мало ојачао...!

На питање шта је био кључ успеха против тима који је на терен Нагетса стигао после серије од 11 узастопних победа, 20-годишњи Сомборац је истакао да је у питању - тимска игра.

"Саиграчи су одговорни за ово. Давали су ми лопту, држали ме у игри. Али, ничег тога не би било да није било онако доброг нашег наступа у одбрани. Ово је тимска победа", рекао је Јокић.

Он је у просеку играо по 19 минута по мечу, а минуле ноћи скоро пуних 30.

"Добро сам поднео то", констатовао је Јокић уз осмех, а онда истакао:

"Јачи сам него што сам навикао да будем. У сваком сегменту сам мало бољи него што сам био. А сада, када сам мало ојачао, наставићу са оваквим играма".

Њега су и на овом мечу са трибина бодрила браћа Немања и Страхиња.

"Они су ми подршка, али су и много смешни. Када год их погледам, раде нешто блесаво. Не смем ни да их гледам током утакмица", рекао је насмејани и видно расположени Јокић.

За њега је саиграч Емануел Мудиеј, плејмејкер Нагетса, рекао да је најбољи српски кошаркаш свих времена, задивљен Николином партијом против Торонта у којој је поставио нове НБА рекорде и имао неколико сјајних потеза.

Коментари / 0

Оставите коментар