Нови потрес у Партизану! Исповијест отјераног Трујића!

У Партизану не може да прође дан без нових проблема и потреса. Последњи је изазвао Никола Трујић, са којим је раскинута сарадња, а који је имао много тога да каже по одласку из Хумске.

Фудбал 02.02.2016 | 22:00
Нови потрес у Партизану! Исповијест отјераног Трујића!

Брзоноги крилни нападач се растао са црно-белима са горчином, и јавности је упутио отворено писмо које преносимо у целости.

"Због чега сам раскинуо уговор са Партизанон? Одакле да почнем?

Научен сам да увек почнем од истине. Спремао сам се сваки дан два пута дневно за нову полусезону, за нову шансу иако су ми претходну шансу одузели, а да је нисам искористио, јер сам је и те како искористио о чему сведоци моја статистика, нема потребе сам да се хвалим.

Дошао сам 14. јануара на окупљање и нисам био на списку ни за тренинг. Позван сам на састанак где ми је речено да не рачунају на мене, једном приликом ми је речено да смо Кнежевић и ја пребрзи.

Наши квалитети се цене свуда у Европи, али у Партизану не, пошто се екипе против Партизана бране. Нисам имао ни један пропуштен тренинг нити је било тренинга на коме нисам давао максимум, увек сам био међу бољима. Да се разумемо, то су све моји саиграчи и супер момци, ја само причам о третману и односу према фудбалу, фудбалеру, клубу, посвећености и великој неправди ко и на који начин има право првенства на место у тиму.

Партизан нису људи. Партизан је име, а људи који раде у њему нису људи. Одлука је била само моја. Могао сам да останем на силу, али ја нисам такав и не желим никоме да се намећем на такав начин, већ искључиво својим квалитетима и напорним радом у који верујем и који знам да ће се исплатити.

Фудбал се не игра само у Партизану, али се питам колико ће Партизан и људи који воде клуб овако да се понашају према играчима Партизана, пре свега према деци Партизана. Одрастао сам у Партизану, са само 11 година сам дошао из малог града у Београд искључиво због фудбала и љубави према Партизану, и тако ће увек бити, али решио сам да одем из средине у којој влада неправда, негде где ћу растерећено играти фудбал који толико волим, а због ког сам протеклих месеци био веома несрећан!", наводи Никола Трујић у писму.

Коментари / 0

Оставите коментар