Вучелић: Ја сам за Ђурића мали миш!

"Апсолутно му признајем да је висок као Хималаји у односу на мене у томе чиме се бави"!

Фудбал 01.02.2016 | 08:40
Вучелић: Ја сам за Ђурића мали миш!

Полемика на релацији Драган Ђурић - нова управа Партизана не престаје. Садашња гарнитура челника црно-белих оптужила је бившу за актуелну ситуацију око Андрије Живковића, онда је оптужени Ђурић, бранећи се, прозвао Милорада Вучелића, што је довело до нове реплике.

Да подсетимо, у делу приче око продаје играча некадашњи први човек клуба из Хумске напоменуо је да тај клуб још једино може да направе трансфере Вучелића и Обућине.

Председник Спортског друштва Партизан и члан радне групе фудбалског клуба Милорад Вучелић у новом обраћању јавности поручио је да он ипак не може да се носи са Ђурићем у водама у којима овај плива...
"Он је у пословима које обавља бриљантан и ја ту немам шта да тражим. Никада нисам ни покушавао да пронађем себе у нечему таквом, за њега сам ту мали миш. Апсолутно му признајем да је висок као Хималаји у односу на мене у томе чиме се бави", изјавио је у разговору за Вечерње новости.

Ђурић је замерио новој управи што није благовремено реаговала и раније преговарала са Живковићем око продужетка сарадње.
"Сви смо ми добро били упознати с том ситуацијом и разговарали смо на тему новог уговора. На то не мора да нас опомиње Драган Ђурић, наравно да је било приче, али без конкретног резултата. Методе које он помиње заиста не бих коментарисао. Драго ми је што Ђурић брине, а посебно ми је драго што никада нисам желео да личим на њега", ставио је надамо се тачку на ове полемике Милорад Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар