Девет људи погинуло у експлозији у Москви

Девет људи је погинуло у експлозији која се десила на истоку Москве у фабрици текстила у ноћи са суботе на недјељу, преноси Руссиа Тодаy.

Свијет 31.01.2016 | 10:25
Девет људи погинуло у експлозији у Москви

Спаситељске службе пронашле су девет тијела у фабрици коју је погодила експлозија, а полицајци тренутно утврђују узрок несреће.Руска агенција "Новости" наводи да је експлозија била само покриће за раније почињено убиство.

Ватра је уништила 3.000 квадратних метара зграде која се налази у Стромyнка улици, а Руссиа Тодаy наводи да је центар несреће била шиваћа радња.Исти извор каже да су и даље у току истражне радње, те да се утврђује тачан узрок несреће, не искључујући убиство.

Полицајци сумњају на "намјерно уништавање или оштећење имовине што за собом повлачи људске жртве и остале озбиљне посљедице", а гласноговорница московске полиције Yулиа Иванова казала је медијима да ће случај сигурно завршити са оптужницама за убиство.

Истражни тим утврдио је неколико извора пожара који су довели до експлозије, а идентитет погинулих није објављен, мада Руссиа Тодаy тврди да девет људи није "славенског поријекла".Први медијски извјештаји су говорили да је неколико људи било "затворено у фабрици", након чега је дошло до експлозије. 

 

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

31.01.2016 17:00

НЕДЕЉОМ СЕ НЕ РАДИ!

ОДГОВОРИТЕ