“Андрија, вјерујемо да добро памтиш све...”!

После управе и фудбалера Партизана, и Омладинска школа ‘црно-белих’ огласила се по питању Андрије Живковића и његове будућности.

Фудбал 30.01.2016 | 14:00
“Андрија, вјерујемо да добро памтиш све...”!

Живковићу уговор са ‘црно-белима’ истиче на лето, а у случају да не промени средину ове зиме или не потпише нови уговор, клуб ће морати да плаћа ‘пенале’ менаџеру Пинију Захавију.

Разлог за то је чињеница да је Партизан продао део права Захавијевом фонду, а менаџер младог репрезентативца Предраг Ђорђевић најавио је да Живковић неће потписати нови уговор, нити ће ове зиме напустити клуб.

Сâм Живковић је истакао да је он сам најмање крив и да му је тешко, али то не спречава његове саиграче и све у Хумској да покушају да му промене мишљење.

У саопштењу Омладинске школе истиче се да су људи из ње увек били уз младог фудбалера, да су бринули о њему и поручили му да верује да добро памти све.

Саопштење преносимо у целости и без исправки.

“Последњих дана смо сведоци различитих саопштења у којима се наше дете, сада првотимац Партизана, Андрија Живковић, појављује у најразличитијем контексту.

У свим тим настојањима предњаче, чини се, неутемељене изјаве оних који се представљају као заштитници Андријиног интегритета, као најбрижнији и најморалнији симболи отпора третирања једног младог, талентованог и полетног играча као робе.

Ми о уговорима мало знамо. Не знамо много ни о стратешкој политици било које управе Клуба. Ми настојимо да стварамо шампионе. Добре људе. Искрене и часне партизановце. Ми смо увек желели да наш Андрија, насмејано и културно дете, буде наш драгуљ у круни Партизанове ниске бисера.

Ми смо, а не неко други, били за Андрију ту када је тек почињао своје прве и најважније кораке ка врху, када је боловао и оздрављао.

Ми смо, а не неко други, били ту када му је било тешко, када је био срећан, када је хрлио напред а и падао, јер смо знали да је важно устати након пада.

Ми смо, а не неко други, бринули о његовој опреми, да му увек све буде чисто, спремно, опрано и испеглано, да се у нашој заједничкој кући увек осећа као код своје куће.

Ми смо, а не неко други, живели за нашу децу, за Стевана, Лазара, Александра, Андрију, за нас су они били деца а за неке друге, изгледа, роба на којој поседују 25% својине.

Ми не желимо да верујемо да наш Андрија заборавља да је са целом својом породицом боравио под окриљем наше куће, да наш Андрија заборавља његове скауте, кондиционе тренере, докторе, економе, куварице, цео његов живот у којем је дотакао звезде.

Ми верујемо да наш Андрија неће предати забораву све оне који су му омогућили да буде понос Партизана, Србије, будући велики европски и светски играч, да ће нам се са поносом и задовољством враћати а ми га га осмехом дочекивати јер нема веће вредности од поштовања и памћења и веће тескобе од заборављања.

Ми дубоко верујемо да наш Андрија добро памти све”, стоји у саопштењу.

Коментари / 0

Оставите коментар