Разводе се Нина и Бранислав Лечић

Све чешће спекулације да се глумац Бранислав Лечић разводи од своје знатно млађе супруге, водитељке Нине Радоловић Лечић, кулминирале су после његовог гостовања на једној телевизији.

Србија 27.01.2016 | 22:20
Разводе се Нина и Бранислав Лечић

Лечић је говорио је како би бракови требало да се завршавају срећним разводом и да је најважније да деца не пате.

"Неопходно је да брак и веза буду на други начин третирани. Мој рецепт за то је да ништа не очекујем. Завидим старој форми брака и људима који су опстали јер су сазнали магијску формулу коју успевају да одрже и то су величанствени примери. Модеран брак је препун изазова... Мислим да је кључна ствар да увек третираш сопствени избор као нешто што се дешава сваки дан. Ако мене неко ко је са мном бира сваки дан, у слободи да не мора, онда је то добар избор и ја то исто радим. Ја данас немам било какав страх од прекидања брака зато што сматрам да смо остварили људски део димензије, а то је да ћемо се увек бринути о детету", рекао је Бранислав Лечић.

То је покренуло лавину коментара о краху његовог брака са водитељком, али, међутим, Лека тврди да га људи нису разумели.

"Није тачно да се разводимо. Не знам ко то прича, заиста сам изненађен. Али и сваки брак треба да се заврши лепим разводом, како деца не би патила. Чујем приче да мушкарци не воде рачуна о деци након што се разведу, што осуђујем", рекао је Лечић.

Извор: Курир

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

хрвоје

27.01.2016 22:00

И ти си ми неки ј.....Матора дрћелино шта глумиш? Шта ти њој можеш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

28.01.2016 08:13

Боље ј.бе стара чука него млади јарац. Медјутим, његово ускоро пролази, за двије године може дрекнути од срца, посебно кад га мала зајаши.

Name

Алан Форд

27.01.2016 22:56

Што треба њој... то треба и њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баба

27.01.2016 23:52

Ви се нисте требали ни срести...а камоли узети..

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

28.01.2016 08:46

Тај Лециц , нема' висе ку*циц, прави царолију и просипа мудролију...

Name

Огледалце, огледалце

28.01.2016 10:21

Баш је остарио у лицу. И то поред овакве мачке. Као да га муче неке ствари у животу. Вјероватно му тражи превише пара сваки дан, а улога и пара нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

05.11.2016 10:05

Он да нам говори о браку,разведен мушкарац треба разведену жену.Ђедо није више у форми и зар је ико могао вјеровати да ће овај брад трајати више од 10 година.

Name

дивља јабука

28.01.2016 22:20

По чаршији хабер кружи па до мене стиже Кад ме људи с тобом виде па се чудом чуде... Кад ме људи с тобом виде па се чудом чуде... Шта причају не марим Што те љубим не жалим.. Гријех је младо не љубити Поред вина жедан бити.. Гријех је младо не љубити Поред вина жедан бити.. По чаршији хабер кружи Па и ја га чујем.. Људи мисле да сам гријешан Да ти младост трујем... Људи мисле да сам гријешан Да ти младост трујем... Шта причају не марим Што те љубим не жалим.. Гријех је младо не љубити Поред вина жедан бити.. Гријех је младо не љубити Поред вина жедан бити..

ОДГОВОРИТЕ