Немања Видић у Бајерну?!

Изненадни проблеми у одбрани Бајерна приморали челнике Бавараца да размишљају о довођењу замене за Џерома Боатенга, а као једно од решења помиње се бивши капитен Манчестер јунајтеда.

Фудбал 27.01.2016 | 20:00
Немања Видић у Бајерну?!

Џером Боатенг се повредио у првој утакмици Бундеслиге ове године и Пеп Гаврдиола на једног од кључних играча одбране Бајерна из Минхена неће моћи да рачуна више од три месеца.

Управа минхенског клуба размишља о замени за сјајног дефанзивца. Директор Карл-Хајнц Румениге није имао превише посла током зимског прелазног рока, али се ситуација због повреде Боатенга сада променила.

У јавност је, наиме, процурела информација из редова шампиона Немачке да би Бајерн могао да крене у потеру за Немањом Видићем, што и не би требало да представља велики проблем за славни клуб.

За бившег капитена Манчестер јунајтеда, који је недавно раскинуо уговор са Интером, где је имао неславну епизоду у каријери, наводно су били заинтересовани клубови из Енглеске, али ће, ако се тврдње да га жели Бајерн, он вероватно пут Немачке.

У баварском клубу сматрају да би 34-годишњи Видић био идеално решење, пре свега због великог искуства играња за екипу којој су циљеви одувек били највиши.

Видић је са Јунајтедом освојио пет титула првака Енглеске, једну Лигу шампиона, ФИФА клупско првенство...

Последњу реч, ипак, има Гвардиола.

Коментари / 0

Оставите коментар