Историја би била другачија: Меси био на корак од Еспањола!

Тренер Тотенхема Маурисио Покетино рекао је да је фудбалер Барселоне Лионел Меси својевремено био на корак од преласка на позајмицу у Еспањол.

Фудбал 27.01.2016 | 22:00
Историја би била другачија: Меси био на корак од Еспањола!

Покетино је од 2004. до 2006. године играо за Еспањол, где је и завршио каријеру, а тај клуб је тражио од великог градског ривала Барселоне да пусти Месија на позајмицу.

Покетино је поменуо тај случај пошто је бивши тренер Ливерпула Брендан Роџерс недавно изјавио да је био близу потписивања уговора са садашњим фудбалером Тотенхема Деле Алијем, који пружа добре партије за лондонски клуб.

"Да ли знате колико је фудбалера било близу потписивања уговора са разним клубовима. То је била само изјава једног тренера. Деле Али је сада у Тотенхему. Ми у Еспањолу смо својевремено били близу потписивања уговора са Лионелом Месијем, центиметар је недостајао. Невероватно али истинито", рекао је Покетино, пренели су британски медији.

"У фудбалу увек имате 'ако, ако, ако', али у фудбалу се ради о реалности, а не о томе шта је можда могло да се догоди", додао је тренер Тотенхема.

Али је стрелац једног од најлепших голова у Премијер лиги у досадашњем делу сезоне, када је дуелу са Кристал Паласом у суботу (3:1) пребацио лопту преко главе и из волеја је послао у мрежу.

После 23 кола у Премијер лиги Тотенхем је четврти на табели са пет бодова заостатка за првопласираним Лестером.

Коментари / 0

Оставите коментар