Звезда поново преговара са Бордоом!

Шансе да Вукашин Јовановић оде у Француску су 50 одсто. Црвено-бели дефинитивно одустали од Родрига Моледа. Терзић отпутовао у Москву по Ле Талека...

Фудбал 27.01.2016 | 19:20
Звезда поново преговара са Бордоом!

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, у опширном интервјуу за Спортнетwорк причао је о износу тренутног клупског дуга, о плану припрема за Лигу шампиона, актуелном прелазном року, Омладинској школи...

Истакао је, између осталог, да су црвено-бели реактивирали преговоре са Бордоом о продаји Вукашина Јовановића, за које Терзић каже да их је лично стопирао пре 10-15 дана јер није доведен квалитетан штопер који би могао да га замени.

"Поново су активирани разговори са Бордоом, а причао сам и са Јовановићем. Рекао сам му да су шансе 50-50 одсто, а једини захтев је да сачува своју главу мирном, шта год да буде. Видећемо како ће се одвијати ситуација".

Звездин директор је открио да су, међутим, у клубу одустали од ангажовања бразилског дефанзивца Родрига Моледа, који је већ био виђен као замена за младог Јовановића.

"Одустали смо од Моледа, пре свега због велике паузе коју је имао у каријери. Он је брз, снажан, агресиван и тип играча какав је потребан Црвеној звезди, међутим, од новембра 2013. године није одиграо ниједну утакмицу због спора за Металистом", објаснио је Терзић.

Док трагају за штопером, црвено-бели су веома близу договора са Давидом Бабунском, који се већ налази у Београду, али и са Дамијеном Ле Талеком, због којег је Терзић у уторак отпутовао у Москву на завршне преговоре са Мордовијом и француским везистом.

Тема разговора био је и трансфер Луке Јовића, највероватније у Бенфику. Терзић је открио да је Управни одбор донео одлуку да за преосталих 30 одсто права на уговор младог нападача, колико је у власништву клуба, тражи 500.000 до 600.000 евра.

"Тиме бисмо износ заокружили на два милиона које је Звезда приходовала продајом Луке Јовића", додао је Терзић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар