Ноле открио: Стефан ме препознаје на телевизији!

У разговору са легендарним Џимом Куријером, Новак Ђоковић открио је да његов синчић Стефан препознаје тату на ТВ-у.

Тенис 26.01.2016 | 17:40
Ноле открио: Стефан ме препознаје на телевизији!

Новак сада има мотив више!

Док иде ка 11. грен слем титули, а до ње ће морати да стигне преко најтрофејнијег тенисера свих времена, Роџера Федерера, Ђоковић игра са сазнањем да га синчић Стефан, са свега 15 месеци, препознаје преко ТВ-а.

Свакако лепо сазнање када сте млад тата.

"Да, препознаје ме. Чим ме види виче: 'Мама, мама...'", рекао је Новак са осмехом овог уторка, након што је у три сета почистио Кеија Нишикорија у четвртфиналу Аустралијан Опена.

Петоструком и званичном шампиону Мелбурна сада ће бити још теже – у полуфиналу га чека вечити ривал, Роџер Федерер, који је такође плесао по терену у свом мечу четвртфинала и одржао лекцију тениса Томашу Бердиху.

У, многи ће рећи, финалу пре финала, Новак и Роџер састаће се 45. пут, а Србин ће имати прилику да први пут поведе у међусобним дуелима, од када је ушао у профи тенис – резултат је 22:22.

"Са Роџером сам играо 44 пута, са Надалом 45, скоро пола каријере провео сам играјући са њима", нашалио се Ђоковић одмах после меча са Нишикоријем у "Род Лејвер" арени.

Он је у разговору са Џимом Куријером рекао да се радује мечу против Федерера.

"То је увек изазов, нема потребе трошити речи о томе шта је Федерер урадио за наш спорт у последњих 20 година. Ја то изузетно поштујем и сигурно ћемо имати сјајан меч", рекао је Ђоковић.

Коментари / 0

Оставите коментар