Ђоковић: Не осјећам да сам "сâм против свих"!

Новак Ђоковић не осећа да је у ситуацији "сам против свих", како га јавност види у последње две године како доминира светским тенисом.

Тенис 26.01.2016 | 22:15
Ђоковић: Не осјећам да сам "сâм против свих"!

Већ годинама у женској конкуренцији се прича како је Серена Вилијамс под огромним притиском јер се бори против целог света.

"Постоје места где вас воле више и места где вас воле мање. То је део овог спорта. Али ја се не осећам као да се борим сам против свих. Уживам на сваком месту, и где имам велику подршку и где имам мању. То је нормално", рекао је Ђоковић.

"Људи имају слободу да бирају за кога ће да навијају. Најважније је да ти останеш посвећен, одговоран према себи и спорту чији се најбољи појединац. Одређене ствари су ми се током каријере поставиле као препреке, изазови, животне лекције. Ја се развијам, учим успут. Трудим се да будем најбољи што могу", додао је први рекет света.

Ђоковћ је инспирисан Серенином посвећеношћу спорту без обзира на све успехе које је остварила.

"Имам сјајан однос са Сереном, она је велики шампион. Дивим јој се. Она је сјајан пример како неко у тим годинама, после толико успеха, и даље наставља. Такав глад и жеља за успехом су веома импресивни, нешто што нема много играча, и тенисера и тенисерки. Можете да учите из тога", закључио је Ђоковић.

Коментари / 0

Оставите коментар