До 19. године спавала са 40 мушкараца

Изгубила је невиност кад је имала само 13 година и одмах је остала трудна, у тридесетој је потражила професионалну помоћ!

Свијет 25.01.2016 | 10:01
До 19. године спавала са 40 мушкараца

Због тога што је увек била усамљена, Сејл Коладе рекла је да је једини лек за то био управо секс.

"У сваком тренутку живота сам имала пет мушкараца које сам могла назвати да дођу на секс. Али и уз њих, тражила сам још. То што сам била добра у кревету, заправо је била моја најјача особина. Тада сам се осећала вредном" објашњава Сејл.

Њој се цео живот вртео око секса. Са 17 је постала зависна од тога да уз себе има мушкарца с којим може спавати. С 19 је већ спавала с 40 мушкараца, а њен опасан начин живота је водио у пропаст. Наиме, она је два пута морала да иде на абортусу, имала је неколико озбиљних инфекција и породичне проблеме.

У 30. години је коначно потражила професионалну помоћ и кренула на састанке зависних од секса. Све то јој је помогло у апстиненцији, те тако живи већ шест година и данас помаже другима који се налазе у сличној ситуацији.

"Сексуалну зависност углавном повезују с мушкарцима, али, наравно, постоји и много жена које се боре с овим проблемом. Скоро 13 година сам живела у једном врло мрачном, усамљеном свету који сам сама створила и из којег нисам знала изаћи. Нисам знала. Нисам желела. Када сам се коначно усудила искорачити, осетила сам огромно олакшање", каже она.

Зависност о сексу је као и свака друга и једнако људе тера у пропаст и депресију.

Сејл је изгубила невиност кад је имала само 13 година и одмах је остала трудна. Дете је родила с 14, што је оставило велике последице. Старатељство о њој и детету на себе је преузела њена бака.

 "Тад сам била сам јако усмљена и жудила сам за пажњом. Полако сам постајала очајна" присећа се Сејл, која је са 17 година упознала Паула, дечка с којим је почела редовно спавати, а који је постао својеврсна замена за њену усамљеност.

Ипак то није дуго трајало, па се све чешће упуштала у потрагу за оним који би задовољио њену глад.

"Кад нисам имала интимне односе, осећала сам страшан пад расположења. Била бих депресивна и фрустрирана.
Са 17 је родила друго дете, сина Андрева, а дечку је рекла да је дете његово, иако није била сигурна у то. Након рођења другог детета, Сеyл је дала све од себе да му остане верна, али то је значило да је желела спавати и по неколико пута дневно с Паулом."

Па ипак, сва његова пажња није била довољна, и ускоро је поновно почела да га вара и остала је још једном трудна. Овог пута, одлучила је додуше прекинути трудноћу.

До 22. рођендана, Сејл је преболела хламидију два пута. Упркос болестима и деци која су је чекала код куће, она се сваке ноћи, без изузетка, упуштала у потрагу за новим пленом.

"Не сећам се најјасније живота између 25. и 30. године. Моја зависност је узела маха и све се догађало у некаквој суморној измаглици, која као да је гасила и то мало живота у мени."

У 26. години је поновно остала трудна и још једном отишла на абортус, након којег се напила и завршила у кревету с непознатим мушкарцем.

"Не знам на који начин сам успевала затржати посао. Било ми је врло напорно задржавати контролу у канцеларији, а једном сам чак дозволила својим страстима да завладају и спавала са колегом", говори Сејл и присећа се једне ситуације кад је заборавила платити кирију, па је морала децу послати код рођака.

У 30. је потражила професионалну помоћ и прихватила целибат. Сада тврди да је коначно повратила контролу над својим животом.

"Поносна сам на себе. Програм који сам вежбала ме научио да препознам знакове и спречим саму себе да се поновно нађем у паклу. Не планирам спавати с иким у догледно вријеме, а ако случајно сутра наиђем на некога ко ће ме испуњавати и уз кога ћу осетити праву љубав, што да не?! Сад сам се коначно ослободила зависности."

Упркос опоравку, Секл се сваког дана буди с осећајем кривице и горким укусом кајања због живота каквог је некада водила.

Извор: Информер

 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

роб

25.01.2016 09:16

Моја комсиница има 60 па се јос није смирила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удри робе

25.01.2016 10:14

Удри комсиницу, не зали

Name

Михаило Микић

25.01.2016 10:18

РОБЕ Зашто не смириш своју комшиницу. Секс је привлачан и незаситив. Све што га више користиш све ти се випе тражи!

Name

***

25.01.2016 12:44

Ма, како роб да је смири, кад комсиници из о оцију вири ...а види се да је ту укљуцен и борац али мозда није навикао на борбу из близа...

Name

борац

25.01.2016 10:21

Имамо их ми које промијене 40 мускараца мјесецно

ОДГОВОРИТЕ
Name

па кад

25.01.2016 10:54

Би се уградио бројчаник , видјели би да је бар свака друга као и ова .Није сапун да се потроши

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

25.01.2016 11:08

Цјели комсилук је смириво а комсиници мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

вб

25.01.2016 13:53

Дај да и ми мало смирујемо кад немамо такав комсилук

Name

Зал за пропустеним

25.01.2016 18:56

Сто висе сврби,висе се цесе. Мој покојни тетак,како је старио, упорно је понављао:" сто ми господ Бог даде само једну ону ствар а тридесет и два зуба? Боље би било обратно".

ОДГОВОРИТЕ