Кузмановић стигао у Удинезе!

Једва чекам да заиграм с Ди Наталеом! "Стижем са огромном жељом да се докажем и помогнем овим људима", поручио је некадашњи репрезнетативац Србије.

Фудбал 24.01.2016 | 12:00
Кузмановић стигао у Удинезе!

Здравко Кузмановић (28) вратио се и званично у Серију А након годину дана одсуства, а наредних шест месеци провешће у дресу Удинезеа, где је задужио мајицу са бројем 22.

Некадашњи репрезентативац Србије стигао је на позајмицу из швајцарског Базела, са могућношћу да на лето буде откупљен уколико Зебре буду задовољне његовим играма.

За почетак, задовољан је Здравко, који је блистао на промоцији.
“Срећан сам што сам се вратио у Италију и стигао у велики клуб какав је Удинезе. Стижем са огромном жељом да се докажем и помогнем овим људима. Овде сам много пута играо као противник, познајем окружење и желим да се што пре уклопим у тим”, нестрпљив је Кузмановић.

Број 22 из Базела само је пренео и у Удинезе, јер му је талија.
“То је мој срећан број и није било протребе да га мењам. Требаће ми мало времена да доспем у оптималну форму, али се осећам добро и очекујем да ћу ускоро бити на терену. Гледао сам меч против Јувентуса, дефинитивно то није било наше најбоље издање. Али сам сигуран да ћемо се поправити, ту је и легендарни Ди Натале, тако да једва чекам да заиграм с њим. Мислим да ћемо се сјајно слагати”, закључио је Здравко Кузмановић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар