Прелазни рок: Сума све даље од Партизана, Стојковић на чекању...

Последње информације из табора Партизана кажу да је Сејдуба Сума све даље од Хумске 1. Преговори између црно-белих и Слована из Братиславе, запали су у ћорсокак, постоје неке, за сада непремостиве препреке, тако да је евентуални трансфер тамнопутог играча у Партизан крајње неизвестан и у магли.

Фудбал 23.01.2016 | 10:40
Прелазни рок: Сума све даље од Партизана, Стојковић на чекању...

Што се тиче преговора око десног бека Чукаричког, Филипа Стојковића, ту је тренутно затишје, а очекује се неки конкретнији одговор до одласка црно белих на припреме идуће недеље.

Поред решавања замршене ситуације око Андрије Живковића, руководиоци Партизана бавили су се и статусима фудбалера на које је се у овом моменту не рачуна.

Иако се помињало да ће омалени Немања Главчић на позајмицу у Вождовац или Радник, ипак ће да заврши у филијали црно-белих, Телеоптику, до краја сезоне.

Небојша Косовић има позив једног Суперлигаша, у чији табор ће, уколико прихвати, такође на позајмицу.

Филип Кнежевић, који се вратио са стажирања у Чачку, тек је енигма. Још се не зна да ли ће остати у Партизану, или ће поново негде на позајмицу, чак постоје и информације да се неки клубови из иностранства интересују за њега, па ће, у случају конкретне понуде, Партизан да прода брзононог фудбалера.

Предраг Лука ће добити раскид уговора, уколико пронађе клуб. Постојала је опција да потпише за чешки тим, али то је пропало. Тражи се нова срдина за Луку.

Како стоје ствари, на Николу Лековића се не рачуна. Леви бек је позајмљен Партизану од стране Лехије до јуна, па ће црно-бели покушати да направе споразум са играчем и Пољацима да се врати у Гдањск раније од предвиђеног.

Никола Трујић није добио праву шансу код тренера Милинковића и Друловића, а изгледа да није ни у плановима Ивана Томића, па ће се у идућим данима знати његова судбина. У игри су и варијанте продаје, али и позајмице младог везисте.

Коментари / 0

Оставите коментар