Мтел потврдио да улази у Радишићеву зграду

Компанија Мтел званично је данас потврдила писање портала ЦАПИТАЛ да се пресељава у пословну зграду фирме Гранд трејд Миле Радишића који се налази на одслужењу трогишње затворске казне.

Република Српска 22.01.2016 | 22:51
Мтел потврдио да улази у Радишићеву зграду

У одговору на питања ЦАПИТАЛ-а из компаније Мтел наводе да је Управни одбор донио одлуку о пресељењу у пословну зграду Гранд трејда „због оптимизације пословања и рационализације трошкова…те да је то у интересу цјелокупне заједнице“.

„Апсолутни приоритет компаније Мтел је поштовање Закона и њених пословних интереса и акционара, са крајњим циљем пружања што бољих услуга за кориснике. Наша пословна политика подразумијева транспарентост, али и оптимизацију пословања и рационализацију трошкова. Уласком у нову пословну зграду и концентрацијом свих организационих цјелина на једном мјесту, што представља најбољу праксу у телекомуникационој индустрији, стварају се предуслови за повећање ефикасности, оптимизацију и рационализацију пословних процеса, подизање квалитета радног окружења и задовољства запослених и повећање ефективне искоришћености радног времена запослених, а што ће све за посљедицу имати унапређење финансијских и пословних перформанси компаније“, наводи се у одговору.

У тексту се даље наводи „добри пословни резултати компаније Мтел нису само у њеном интересу, они су гарант заштите економских интереса корисника, акционара, запослених и бројних пословних партнера као и гарант развоја друштва уопште. Управо водећи се свим тим сегментима, сматрамо да је сваки пословни потез, који поред повећања прихода подразумијева и рационализацију трошкова, у интересу не само компаније Мтел и њенин запослених, већ и у интересу цјелокупне друштвене заједнице“.

Одлуку о пресељењу у Радишићеву зграду је донио Управни одбор Мтела.

Портал ЦАПИТАЛ сазнаје да све битније одлуке у Мтелу од јуна прошле године доноси Управни одбор преко својих законских заступника јер је генерални директор Горан Влаовић био спријечен да у пуном капацитету обавља ту функцију из здравствених разлога. Њему је свакако 10. јануара истекао трогодишњи мандат и Надзорни одбор Мтела треба да наредних дана именује новог генералног директора.

Извор: Цапитал

Коментари / 54

Оставите коментар
Name

Жељко

22.01.2016 15:42

БОЈКОТ Мтел-а!!! Сви ми који имамо Мтел број да се пребацимо на друге мреже. Кажу да је Хало мрежа повољнија. Ово је брука и срамота од Мтел-а!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

22.01.2016 16:24

А сад адио, а сад адио...и ко зна кад...и ко зна гдје...

Name

Перо

22.01.2016 18:05

Па вама нико не ваља, права секта намћора у климаксу!

Name

Гиле

22.01.2016 15:44

Конацно да се висе зацепе уста свим злобницима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мамлазе

22.01.2016 15:58

Увуци се дубље, топлије је.

Name

Боки

22.01.2016 15:50

Одлицан разлог да многи не удју у ту зграду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

22.01.2016 15:50

Од данас бивси мтл претплатник....нека вас Додикови финансирају у том дилу са криминалцима....од мене нецете висе добити марку..ајмо бар 10 % да смањимо потросњу у мтл-у.Па нека тацунају лопови поново колико им се исплатило.Само ме занима да ли је Вуциц лицно имао неки дил с Додиком.Ако јесте а вјероватно да јесте онда је то страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.01.2016 16:31

Прије да је Тома ту умјесан

Name

мтел мафија

22.01.2016 15:59

Мтел у РС је мафијаско удрузење као и све те дрзавне институције које немају апсолутну никакву сврху осим сто се преко њих перу паре од дроге и пљацка народ. У БН то је најгора фирма,они псују и мрскају народ,продају муда за бубреге,људи плате прикљуцак за тел па цекају 3 мјесеца а о интернету да и не говорим па они наплацују интернет а уопсте људи не могу да га користе.Кад се залис онда мрскају,кад се зале инспекцији онда се они праве луди јер је то све повезано.Дрзавне институције то је мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врх мафијаске пирамиде и њени кумови

22.01.2016 18:39

У Бијељини су сви из дрзавно-мафијаских фирми повезани ко цријева а на врху те организоване пљацкаске пирамиде стоји кум Мицо Мициц који дјели паре са свим могуцим мафијасима овог свијета. У Бијељини на сваком цоску праве зграде а ниста не ради! Па од цијих пара то праве и ко то финансира?? Па управо од народних пара, народ то финансира а кајмак купи Мицо Мициц. Кад би полиција и инспекција радиле свој посао људи као сто су Мициц,Додик и ови из МТЕЛ би први били у затвору.Једноставно суд,тузиластво,полиција и правна дрзава не постоје у РС!

Name

бн

22.01.2016 22:31

Бијељина је опста катастрофа.Она је слика и прилика стања цјеле РС. Зна се ста се десило Бобару. Сто га Мициц није подрзао до јуце су сједили и пили.Па Мициц га је са Додиком сахранио,опљацкали га и оплакали на сахрани.Висе га се несјецају.Мтел апсолутно најгора фирма у цијелој Бијељини и не знам никог ко се није залио на дрзавне Бијељинске фирме. Ти болесници се туку и свадјају са људима.

Name

пријатељ у невољи

23.01.2016 14:22

Кад је требало Бобару помоци Мициц се правио као да се не познају а до јуце му Бобар финансирао предизборну кампању. Свако ко има посла са Мицицем или Додиком заврси или у затвору или 2м под земљом. Услуге у Бијељини људи плацају као да је Београд,Мициц се са Београдом пореди и цуди ме да се не пореди са Лондоном и Њујорком па да цјене паркинга,комуналних услуга,квадрата стана и пп и свега осталог буду исте као тамо.Па Мициц направи од народних пара себи зграду па онда усели дрзавну фирму ту да му плаца ренту. Гдје ту инспекција и полиција питају се сви нормални и писмени људи. Кога Мициц и криминалци блиски њему представљају! Људи се зале на Мтел,инспекцију,саобрацајну полицију,дрзавно-партијске фирме ста Мициц по том питању ради?? Па тај само ради на пљацки градјана.

Name

зока

24.01.2016 12:10

Каква инспекција у БН и РС.Да они постоје не би постојале ни фирме као сто је Мтел нити би Мициц и Додик могли да раде ста хоце.Примају плату а ниста не раде. У Мтел БН псују мајку мустеријама.Циме се та фирма бави? Бави се крадјом и насиљем над народом ницим другим.Ста раде инспекција у РС.Ко дозволи да се скарт роба продаје. Па то су све лудаци који не раде ниста,којима је свеједно зивјели у свињцу или у уредјеној дрзави.Инспекторима је само да поједу бесплатно 5 цевапа.То су бједници највеци.Питајте угоститеље из БН ко су инспектори у БН.Рекетирају све и сваког.А Мицо Мициц све то подрзава јер је он најгори од свих и њему ово стане одговара.

Name

бн сколе са цуцавцем и мисевима

25.01.2016 12:57

Мтел у Бијељини је цувен по лудацима и крадји и све ове године нико ниста не предузима да се то заустави. Доста цутања.Пацове из мафијаских фирми треба из рупетина исјерати. Инспекторе исто тако.Ми их хранимо а они нам трују дрзаву и дјецу. Ста да радимо са сколама у сред Бијељине гдје дјеца немају основне хигијенске услове ни услове за рад. На основу података које смо добили из Бијељинских скола уоцили смо многе неправилности. Постоје лица ција се стецена звања из диплома не подударају и не поклапају са звањем из правилника о врсти и степену струцне спреме али се таква лица прикривају.Постоје сколе које не задовољавају минимум хигијенских услова али се ситуација из тих скола прикрива. Поставља се питање какву то онда контролу врши просветни и санитарни инспектори у Бијељини који су плацни од насих пара? Пропусти у раду инспектора у Бијељини постоје, али такође постоје и пропусти директора који је неструцан и који такодје неструцна лица дрзе на поменутим радним мјестима. Постоји ЗАКОН којим је прецизирано разресењеење директора и инспектора у слуцају ако поступа супротно закону и ако угрозава нецију бебједност и зивот у овом слуцају зивот насе дјеце,родитеља и осталих запослених. Да ли просвјетни инспектор и директор постују и придрзавају се претходно наведених нацела!? НЕ…Ко стити такве моралне наказе и засто родитељи не реагују него дозволе да им такве моралне наказе упропаставају дјецу! Засто полиција не реагује!

Name

Бањалуцанин

22.01.2016 15:59

А ја напустам МТЕЛ и прелазим код другог оператера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

22.01.2016 16:00

М:тел, имате кумове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИ ЗАЈЕДНО

22.01.2016 16:01

БОЈКОТ МТЕЛ-А!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

22.01.2016 16:09

Мијењам мобилоног оператера, ХИТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

22.01.2016 16:24

И ја.

Name

Немате ви ни за...

22.01.2016 18:00

...допуну...

Name

Последњи кинески цар

22.01.2016 16:21

Подрзавам све коментаре за бојкот Мтела. Мада су и други исти као и они али их барем не познајемо и незнамо ста нам раде?!Подјелили су БиХ у три ТОРА и млате са нама као да примамо СВЕДСКУ плату. Сви су они исти али ја сада барем знам да је овај нас Мтел корумпиран. И добро неко направи поредјење са њиховом рекламом ИМАТЕ ПРИЈАТЕЉА тј. ИМАТЕ КУМА! Свака цаст за поредјење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВО

22.01.2016 16:44

ТАКО ЈЕ, СВИ СУ ОНИ ИСТИ, АЛИ МТЕЛ ЈЕ ИПАК НАЈВЕЋЕ ЛЕГЛО КРИМИНАЛА И УТОЧИШТЕ ЗА ДЈЕЦУ ВЛАДАЈУЋЕ ГАРНИТУРЕ. ЗНА ТО ДОБРО И ВУЧИЋ И НИКОЛИЋ АЛИ ЋУТЕ ИЗ ЈЕДНОСТАВНОГ РАЗЛОГА, ДОБИЛИ СУ ПИКСЛУ, ПА ТО ЈЕ БАРЕМ ИОЛЕ НОРМАЛНОМ ЧОВЕКУ ЈАСНО. МИ МОЖЕМО ТУ ДОСТА УРАДИТИ АКО ПРОМЕНИМО ОПЕРАТЕРА, А ДРУГИ АКО СУ ПАМЕТНИ, МОГУ ОВО ДОБРО ИСКОРИСТИТИ

Name

ссср

22.01.2016 16:35

Многи це преци на друге оператере јер Мтел је поред и овог лапсуза најскупља мреза у БиХ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим ја

22.01.2016 16:35

Не зовите ме висе на 065! Немате пријатеља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

22.01.2016 17:04

Неки дан сам ти написао,ти заиста мислис својом главом. Поздрав друзе.

Name

РС

22.01.2016 16:36

Треба сад мтел на њихов е-маил поплавити порукама пријетњом преласка на конкуренцију и ако пар хиљада то уради могуце је да це другације поцети размисљати свакако то није у реду сто раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озбиљно

22.01.2016 16:38

Бојкот мтел и видјеце кад пресуси гдје це онда се смјестити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

23.01.2016 11:01

Измислиће "пројекат" и пребацити им из буџета.

Name

демократа

22.01.2016 16:40

Немојт пуно писати има додик своје људе и овдје све се контролисе.сутите и радите ста цете ваља се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ТХИНК

22.01.2016 16:40

Чуј "у интересу цијеле заједнице". Брука и срамота из компаније којој је пословни партнер пресуђени криминалац у затвору. Ок, ви у зграду криминалца а ја у другу мрежу, сад смо 1:1. Позивам и друге да мисле својом главом и ураде исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

узалуд труд, дзаба вам све...

22.01.2016 16:47

Идите код Бакира у БХ телеком, свакако и јесте његови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

22.01.2016 17:11

Сто код Бакира, зар је свако ко има несто против кумова, Бакиров.То је примитивно размисљање бивсих комуњара, ко није са нама, против нас је.Градјани имају опцију да изаберу Елта-Кабел или Блицнет и то су фирме које су регистроване у РД

Name

Последњи кинески цар

22.01.2016 17:13

А ти се лијепо окупај ,намириси, нагузи и цекај... Или то вјероватно вец ради годинама... Срам те било. Прије да радис ово трце?! СВАКА ЦАСТ , ИМАС ЛИЈЕПЕ МОМКЕ ,ПУНИ СУ ПАРА И ГО..НА!

Name

Еx Диверзант ВРС

22.01.2016 17:42

Код Бакира цу ја у БХ телеком....запамти.Људи нам на оци краду,лопови раде ста хоце....бали вас они висе....у Бакиров телеко,Хрватски све једно.

Name

мобис

22.01.2016 16:52

Какви су то Мафијаси,то нема нигдје.Збогом српска,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила Радисиц

22.01.2016 17:28

И ја бојкотујем м;тел сви напоље мафијаши а само ја у цузи.Ста је ово сад?

Name

Ја

22.01.2016 17:48

Радују ме коментари...само тако моземо утицати. Престајем бити корисник мТела...они зависе од нас а не ми од њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пдп

22.01.2016 17:53

Бојкот! Само треба видјети је ли боље услове даје Блицнет или Хало мреза?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лапсус

22.01.2016 17:56

Нови оператер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микан

22.01.2016 18:11

Радим за страну фирму. Правила фирме прописују обавезу да не послујемо са фирмама које имају везе са криминалом. Јутрос нам је стигла инструкција да промијенимо оператера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јокса

22.01.2016 18:31

Не и не 065 Било који други оператер

Name

Бивси преплатник

22.01.2016 18:56

Кидам уговор са Мтелом хитно.

Name

Нокиа

22.01.2016 19:21

Телеком РС је 65% у власниству м-тел и 35% у власниству Владе РС. Сви који мисле да треба промјенити оператора мобилне, фиксне телефоније, ТВ,интернета итд. Уцините то одмах, немојте кукати овде на порталу. Узмите услуге других оператора, неце компанија пропасти за 30 корисника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окк

22.01.2016 21:54

Видјецете за пола године извјестај мтл-а.Не буде ли преполовљена добит сјецем гдје сам најтањи.

Name

Ре окк

22.01.2016 22:37

Сијеци одмах. Нема од тога ниста. И ови сто пишу да це промијенити, само пале на суво!

Name

Оки доки

22.01.2016 22:58

Телеком Српске ће бити враћен у власништво РС, а РС даје Србији за ту вриједност дио Електропривреде РС.

Name

А јојјј

23.01.2016 08:52

Лупас глупости...али ето проци це пола године па цемо видјети. Требало би стусити ону зграду и подијати дрвеце опет...

Name

Хаха

23.01.2016 09:55

Зграда 100Милиона казете, знаци 200 000КМ пореза на некретнину у буџет града Бања Лука годишње, 5 милиона од кирије, знаци да це уплатити 500 000КМ пореза на добит Годишње, знаци ова зграда це 700 000КМ годишње да донесе држави или скоро 2000 пензија без трунке рада.... плус потросња грејања, струје, одрзавања, плус имидз града, плус нема висе ливаде са наркоманима, плус радници који су правили ово су добијали плате, плус радници у овој згради це имати боље услове з арад итд итд...него ми Срби само најгоре и да цркне комсији крава, кад це Немац да критикује газду Мерцедеса и да буде љубоморан сто је нешто створио, НИКАД и то знајуци да је уз помоћ Хитлера успео све то да створи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

23.01.2016 12:35

Марш мајмуне болесни мени си нашао ширити демагогију!

Name

Хаха

23.01.2016 15:29

Као прво: како се то изразавас ? Као друго ја нисам ништа овдје слагао или некога обмануо, ово су све непобитне и реалне чињенице, толику инвестицију у Бања Луци направити није мала ствар, сви це имати користи од ње, да богдо имамо још 20 оваквих зграда било би нам супер ма чије оне биле. И јос нешто, запитај се од чега Свајцарска живи и има тако висок стандард, од сатова и сира можда, а???

Name

Деки

23.01.2016 16:40

Ево и од мене.Радисицу мрс...и не једо ..вна том демагогијом.Треба срусити ту зграду да се мало запосли сиротиња.

Name

Ја

24.01.2016 06:33

@Хаха Да, мозда си донекле у праву, снсд-ОВЦО! АЛИ ЗГРАДА ЈЕ НАПРАВЉЕНА СА УКРАДЕНИМ НОВЦЕМ ОД НАРОДА! Сад само перу украдено, опет са насим парама, ОВЦО!

Name

Ја

24.01.2016 06:37

@Хаха Ма да само да није ливада а камоли неки парк! Сељацино, Ти би све у бетон и асфалт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

25.01.2016 14:56

Ко волии ливаду има комплет лијевце поље, оставите ви ову зграду на миру, боље се бавите васим Аваз торњовима...

ОДГОВОРИТЕ