АО - Троицки: Добро ће ми доћи дан одмора!

Виктор Троицки победио је Тима Смичека са 6:4, 7:6, 7:6 и драго му је што ће имати цео дан одмора пред меч са Милошем Раонићем у трећој рунди Аустралијан опена.

Тенис 21.01.2016 | 18:20
АО - Троицки: Добро ће ми доћи дан одмора!

“Почео сам добро, али некако ми сервис није ишао најбоље. Требало је убедљвије да добијем први сет, и у другом сам мало попустио после доброг почетка. Он је кренуо боље да игра и изненадио ме је сервисом, прецизан је баш, а мало ми је и падала енергија како је меч одмицао, много сам играо у претходном периоду“.

“Коначно петак имам цео дан за одмор – јуче сам играо дубл, морао сам да останем активан, а сада ћу моћи и психички да се опустим“, додао је српски тенисер.

Следећи противник је Милош Раонић, кога многи виде као фаворита из другог плана.

“У Торонту је он сјајно сервирао и добро играо, имао сам шансе, али он је био бољи (6:3, 6:4). Онда сам се ја повукао већ на почетку меча у Токију (3:0), лист ми је био повређен, а последњи меч прошле године у Пекингу добио сам ја (6:4, 6:4), али он је имао проблема с повредом. Знам шта да очекујем, одличан је играч, већ је узео титулу у Бризбејну, тако да дефинитивно неће бити лако. Волим када играм против ’сервера’, али мораћу да сервирам и ритернирам врло добро како бих га добио“.

И Раонић и Троицки узели су титулу у раној фази сезоне – Милош у Бризбејну, а Виктор у Сиднеју.

“Гледао сам његово финале са Федерером, био је прилично агресиван и видим да има самопоуздања, али тренутно имам и ја. Видећемо, прошли пут кад смо играли добро сам осећао ударце и добро сам му читао сервис“.

На питање да ли игра најбоље у животу сада, Виктор је одговорио:

“Хајде да кажемо да играм добро, не баш најбоље у каријери, али надам се да идем ка томе“.

Коментари / 0

Оставите коментар