Венди планира да отвори школу психологије

Редовна учесница ријалитија и певачица широког спектра, у најмању руку, невероватних изјава, Весна Вукелић Венди, решила је да отвори школу психологије.

Србија 21.01.2016 | 11:50
Венди планира да отвори школу психологије

Весна Вукелић Вендић покренуће трибину, која ће се бавити православном псхијатријом.

"С обзиром на то да ја завршавам свој први психоаналитички роман, моја замисао је да уз њега одржавам и трибине које ће с временом добити једну ширу хуману црту, а то су часови православне психијатрије. Поента је чување душе од напада сваког облика зла".

"У школи коју ћу да отворим акценат ћу ставити на лечење од стреса јер цивилизација данас пати од три врсте болести - растанци илити разводи, канцер и психичке болести, односно лудило. Полазницима ћу објаснити на који начин морају да комуницирају с творцем од кога зависи наш комплетан интегритет и комуникација с околином. Научићу их да имају самопоуздање и да искорене гордост. Посебан акценат на својим предавањима ставићу на породицу, која је данас усмерена на уништавање и шизофренију".

Она је шире објаснила своју замисао.

"Ми данас имамо душевно оболеле људе који акценат стављају на телесно здравље, на беле зубе, велике груди. Међутим, уколико душа није спокојна, они ће бити несрећни. То је ветар који дува са запада, где су затегнуте боре, бујна коса, леп тен и лифтинзи суштина њихове радости".

"Ти људи су инфицирани Фридрихом Ничеом, који је осмислио једну монструозну идеју о натчовеку и они под хитно треба да се преобрате" - завршава Венди.

Венди је једна од најконтроверзнијих учесдница ријалитија, будући да је у сваком дошла у бар један физички сукоб.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

***

21.01.2016 11:01

Боље би било да си отворила сколу пи*ологије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

21.01.2016 13:23

И таман кад помислим да горе не мозе неко ме поново изненади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

21.01.2016 16:00

Она то написала књигу о себи. Сви знамо ко је и циме се "бавила".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

21.01.2016 21:09

То је само један од заната.