Оне су се вјенчале са својим идолима

Сваки велики обожаватељ сања да ће једног дана упознати своју најдражу звијезду. Неки срећници успјели су и више од тога и дио живота су провели са својим идолима.

Свијет 20.01.2016 | 18:17
Оне су се вјенчале са својим идолима

Жељко Бебек и Ружица Јурић: Бебек је своју трећу супругу упознао кад га је замолила за заједничку фотографију након једног концерта, а данас имају двоје дјеце и у браку су од 2002. Тад су се вјенчали на дубровачким зидинама, након пет година везе коју су једно вријеме скривали од јавности. У међувремену, Жељко је постао и деда.

Борис Новковић и Луција Матић: Пјевач је упознао Луцију, тада 26-годишњу апсолвенткињу новинарства, на промоцији свог албума 'Директ'. Луција му је пришла и замолила га за интервју, а он се заљубио на први поглед. Вјенчали су се 2003. године у Словенији, а на пету годишњицу брака објавили су да очекују прво дијете, сина Ноу. Луција је другог сина Боноа родила у новембру 2011., неколико мјесеци пре краја њихова брака због Борисове везе с умјетницом Ивом Вишошевич.

Патрик Демпси и Џулија Финк: Глумац најпознатији по улози Др Шепарда у серији "Увод у анатомију" заљубио се у локалном фризерском салону, гдје је упознао обожаватељку, фризерку Џулију Финк. Пар се вјенчао 1999. године и имају троје дјеце. Глумац је открио да, и више након десет година брака, врло су срећни а она га и даље шиша.

Лук Пери и Мини Шарп: Лук је 1993. године оженио трговкињу и манекенку Мини Шарп која је, прије свега, била Лукова највећа обожаватељка. Наиме, Мини му је послала свој грудњак на кућну адресу, а убрзо су се и упознали па и заљубили. На вјенчању су били присутне његове колеге из серије "Беверлy Хиллс". Пар има двоје дјеце, а растали су се након десет година брака.

Никол Кејг и Алиса Ким: Славни глумац је завео многе колегице. Био је у вези с Саром Џесиком Паркер, Анђелином Џоли док је у браку био са Патрисиом Аркети и Лисом Мари Присли. Међутим, 2004. године упознао је конобарицу Алису Ким у ресторану у којем је она радила. Алиса му је тражила аутограм, а Николас јој је дао и број телефона. Љубав је брзо планула па су се вјенчали исте године, док су идуће већ добили дијете.

Извор: 24сата.хр

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

***Ник

20.01.2016 17:38

Љубав хара од искре мале, а онда се велика свјетла пале...

ОДГОВОРИТЕ