Александар Јањић нови тренер Борца (БЛ)!

Доскорашњи тренер Јавора из Ивањице Александар Јањић нови је тренер бањалучког Борца умјесто Жељка Врањеша, потврдио је нови предсједник црвено-плавих Дејан Кустурић.

Фудбал 21.01.2016 | 16:00
Александар Јањић нови тренер Борца (БЛ)!

Нови предсједник "Великана из Платонове" Дејан Кустурић потврдио је да је на приједлог новог спортског директора Бранимира Тулића, који је изабран једногласно, за новог шефа стручног штаба именован Александар Јањић.

"Вјерујемо да смо направили прави потез и да ће Јањић заједно са екипом успјети да осигура опстанак у Премијер лиги Босне и Херцеговине", изјавио је Кустурић за лист "Пресс РС".

Јањић се као стручњак доказао водећи Јавор из Ивањице, који је увео у Суперлигу Србије, а у каријери је још водио Рад из Београда, Бежанију, Смедерево, Вождовац и Металац из Горњег Милановца.

Нови кормилар црвено-плавих потврдио је "ЕуроБлиц"-у да је све договорио око доласка на бањалучки Градски стадион.

"Свјестан сам да је Борац у тешкој ситуацији, али се не плашим изазова и сматрам да се заједнички можемо ухватити у коштац са свим проблемима. Опстанак у Премијер лиги БиХ је примарни циљ, а вјерујем да је то оствариво. У противном не бих ни долазио", нагласио је Јањић.

Данас ће у Трофејној сали Градског стадиона бити уприличено и званично представљање новог тренера и спортског директора.

Коментари / 0

Оставите коментар