Виландер наградио Нолета: Најбољи си на свијету!

Легендарни тенисер, неретко критичар најбољег на свету, уручио је Ђоковићу пехар намењен спортисти године у избору Еуроспорта.

Тенис 18.01.2016 | 21:20
Виландер наградио Нолета: Најбољи си на свијету!

Швеђанин Матс Виландер, тениска легенда и садашњи коментатор Еуроспорта, уручио је овог понедељка годишњу награду своје медијске куће најбољем на свету - Новаку Ђоковићу.

Некадашњи освајач Аустралијан опена, Ролан Гароса и УС Опена предао је српском тенисеру трофеј, зарађен победом у трци са најбољим спортистима света - Лионелом Месијем, Стефом Каријем, Јусеином Болтом...

Виландер, познат и по томе што неретко критикује најбољег тенисера данашњице, пружио је Ђоковићу руку и предао му пехар. "Новак је најбољи спортиста света, у свим спортовима", поручио је.

После једне од Виландерових критика изречених на свој рачун, Ђоковић се прошле године и осврнуо на свој однос са Швеђанином.

"Беспотребно је стварати неку конфликту ситуацију између Виландера, мене и било кога другог. Поштујем свачију одлуку да каже што мисли и свачију слободу да каже што мисли. Он је човек који је освојио седам гренд слем трофеја и апсолутно је компетентан да говори и заслужује да искаже своје мишљење. Коментатор је Еуроспорта дуги низ година и може да каже шта жели. Ја радим свој посао и имам сасвим коректан однос с њим ван терена. На терену сам, па не могу да чујем шта он коментарише", рекао је Новак.

Коментари / 0

Оставите коментар