Сендвиче са сланином бацали пред џамију

Британска полиција привела је данас лица која су бацила сендвиче са сланином испред једне од највећих џамија у Британији и који су малтретирали старије муслиманске вјернике који су дошли на молитву.

Свијет 18.01.2016 | 15:07
Сендвиче са сланином бацали пред џамију

Група младих људи окупила се испред џамије Џамаја у Бристолу у вријеме молитве јуче послијеподне и бацила неколико сендвича са сланином.

Они су, такође, објесили комаде сланине испред џамије у кварту Тотердаун, пише данас "Дејли мејл".

Полиција је саопштила да су у инцидент умијешани два мушкарца и једна жена и да се ради о кривичном дјелу почињеном из мржње.

Очевици кажу да су изгредници покушали да сланину објесе око врата једног старијег вјерника.

Ова џамија, која прима око 840 вјерника, прва је отворена у Бристолу и највећа је на југозападу Енглеске.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

роб

18.01.2016 14:37

Да је сендвич дио од пилећег паризера неби био проблем све излудило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаили М.

18.01.2016 15:56

Или сендвиц са овцетином и телетином. Викали би мyслимани сто је добар. Мјау,мјау, дајте јос!

Name

Правда

18.01.2016 15:00

Овај без заставе је био запет ко пуска како лије заврсило верујем даје са заставом извуко дебљи крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бацање хране

18.01.2016 22:38

Бацати храну је огавно. Не вјерујем да би јели и да је била пилетина. Мој отац је Србин али повраца свињетину. Несто му се пореметило од силних таблета за сецер, тлак. Цесто му купујем халал производе и то не поврати. Спустите лопту мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тресње и висње

19.01.2016 07:24

Полако родјени. Свињско месо је како казу врло слицно људском и ако не најтезе, онда је медју најтезим за пробаву. Поготово се маст дуго задрзава на пробављању. Наравно да су друге врсте, нароцито, бијелог меса много лаксе за пробаву. Медјутим исхрану у опстем смислу не би требало доводити у везу с религијом: то гдје си ти купио сигурно се мозе и другдје купити и имати исти ефекат. Када је у питању озбиљно угрозено здравље, сви, напомињем сви це узети све, било које да су вјере, само да се ријесе муке.

Name

дивља јабука

19.01.2016 08:22

Основни проблем је у следећем: Не живи ми се више у земљи у којој сам се родио. Сматрам да ништа око мене не ваља. Не могу да зарадим за живот. Гаде ми се људи око мене. Све то је разлог да напустим домовину илити отаџбину. Долазим у другу државу односно средину. Ту живе неки други људи који су себи живот уредили на начин који уопште не личи на онај од којег сам побјегао. Требало би сада да се прилагодим тој новој средини. Ваљда сам дошао у ту земљу да живим на начин како они живе а не на начин како су живјели они одакле сам отишао. Медјутим, ја сам довољно безобразан да нећу да се прилагодим тој средини него хоћу да од те средине направим ону од које сам побјегао! Па зашто сам онда напустио земљу у којој сам се родио? Зато што сам смрад. Незахвално говно. Закључак. Сви ти Енглези, Нијемци, итд су уствари будале. Моја порука њима: Ј.беној се касно кајати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не

19.01.2016 19:44

Он повраца у љуцевима свињетину. Узимала сам му с ростиља и строго контролисано јер ја лосе кухам. Ста сам цистила није за прицу. Он је и кроз нос поврацао. Сад узмем некад сусену за сендвиц али не цесто.

ОДГОВОРИТЕ