Ђоковић пред Аустралијан опен дијелио слаткише новинарима!

Узмите, свидеће вам се, ја ово једем сваки дан! Новак Ђоковић је пред почетак Аустралијан опена, чији први мечеви су на програму у понедељак, изненадио новинаре у Мелбурну - слаткишима.

Тенис 17.01.2016 | 16:20
Ђоковић пред Аустралијан опен дијелио слаткише новинарима!

Настављајући традицију са претходних наступа на овом гренд слем турниру, Ноле је представнике "седме силе" почастио на конференцији за новинаре.

"Ово су здраве, енергетске куглице. Лепе су, слатке - свидеће вам се. Ја ово једем сваки дан. Има ту разних супер састојака, семенки, млека на биљној бази, какаа и других детаља. Стварно здрава комбинација", убедио је Ђоковић новинаре очас посла да му се придруже.

Он је потом додао да му је 2015. "најбоља година у животу - без сумње". И не чуди, изгубио је само један гренд слем у њој, финале Ролан Гароса.

"Уживао сам у сваком тренутку проведеном на терену. Наравно, покушаћу да наставим са тим самопоуздањем и квалитетом који сам приказао нарочито у завршници сезоне. Моја прва 'радна недеља' у 2016, у Дохи, протекла је савршено. Нисам изгубио ни сет. Добро сам се припремио, сконцентрисао се на неке детаље, поставио темеље за оно што следи", каже петоструки освајач Аустралијан опена.

Он ће одбрану титуле почети у понедељак, и то против Хјонг Чунга из Јужне Кореје, 51. на ранг листи.

Тај дуел је трећи на програму "Род Лејвер" арени, на којој такмичење почиње у један сат после поноћи по средњеевропском времену. Први меч играће Чехиња Петра Квитова и Лукшика Кумкум са Тајланда, а после њих на терен ће актуелна шампионка Аустралијан опена Американка Серена Вилијамс и Италијанка Камила Ђорђи.

То значи да Ђоковић неће почети свој меч пре четири сата ујутру по средњеевропском времену.

Коментари / 0

Оставите коментар