"Надал више не може ни на шљаци против Новака"!

Крис Еверт, некадашња прва тенисерка света и освајачица 18 Грен слемова, сматра да Рафаел Надал не може да угрози Новака Ђоковића ни на једној подлози.

Тенис 17.01.2016 | 19:00
"Надал више не може ни на шљаци против Новака"!

Ђоковић је тријумфом у финалу турнира у Дохи први пут у каријери преокренуо међусобни скор са Шпанцем у своју корист и сада води са 24-23.

Српски тенисер доминира у дуелима са Надалом у последње две године, добио га је и на Ролан Гаросу. Крис Еверт сматра да ће Шпанац бити бољи ове године, али да неће угрозити Ђоковића.

„Мислим да ће Рафа бити нешто бољи ове него прошле године. Али, као што сте видели у финалу Дохе, у овом тренутку није ни близу да победи Ђоковића на било којој подлози. То ће бити његов приоритет, покушаће да пронађе начин да уради то, покушаће да победи момке који су испред њега. Очекујем да напредује од пете позиције, али нисам тачно сигурна докле“, рекла је Евертова.

Она такође мисли да Федерер има шансу да освоји још један Грен слем.

„Роџер увек покушава нешто ново. Чињеница да мења тренере показује да је још увек у лову и да баш жели да победи Ђоковића. Дефинитивно може још увек да освоји Грен слем.“

Коментари / 0

Оставите коментар