Почиње лов! Лаказет спреман за селидбу у Премијер лигу!

А кад он каже - тако и буде! Додуше, извесно је да ће трансфер бити обављен тек на лето.

Фудбал 17.01.2016 | 08:00
Почиње лов! Лаказет спреман за селидбу у Премијер лигу!

Прошле сезоне 27 голова у првенству и Француске и позиви са свих страна. Наравно, сви су очекивали селидбу у Енглеску, јер су тамошњи клубови платежно најспособнији, али је Александар Лаказет одушевио Лион потписавши нови уговор са Олимпиком. Али ситуација се ове јесеније није одвијала по плану, Лаказет и председник Жан-Мишел Ола су се чак јавно препуцавали, екипи не иде најбоље, па ни 24-годишњем нападачу који је у првих 20 кола постигао за његове стандарде скромних седам лигашких голова.

И чини се да му се смучило, те је у интервјуу за британски Телеграф Лаказет јавно позвао клубе у лов реченицом да га Премијер лига све више мами.
"Да, врло је примамљиво. Али прво да ову сезону завршим како треба. После тога, можда".

Ола, први човек клуба са Жерлана, ипак се није превише узбудио. Пре само неколико дана рекао је да је уверен да ће Лаказает још дуго бити играч Олимпика?
"Обавестио сам и управу клуба да је могуће да се преселим у Премијер лигу. Немамо никакав формалан договор, али и Ола зна да постоје шансе да одем на крају сезоне", одлучно каже Лаказет.

А кад он каже обично тако и буде. Тако је било и кад је прошлог лета рекао да не мрда са Жерлана. Многи му нису веровали, али остао је. И сада жели да заврши посао.
"Имам неке циљеве до којих ми је лично стало и желим да их остварим до краја сезоне. Тек на крају сезоне причаћемо о другим стварима. Сада само о Лиону".

Коментари / 0

Оставите коментар