Идеалан тим Саше Илића од саиграча у Партизану...!

Капитен у формацији 4-1-3-2, нема никог из садашње екипе! Да ли вам се свиђа избор искусног везисте?

Фудбал 18.01.2016 | 00:00
Идеалан тим Саше Илића од саиграча у Партизану...!

Најбољих 11 са којима сам играо. Редовно се о томе изјашњавају фудбалери широм света и мада се досад углавном устручавао, коначно је свој идеалан тим саставио и - Саша Илић.

Капитен Партизана је дан пред почетак зимских припрема црно-белих скокнуо до Црне Горе, где има доста пријатеља, а у Подгорици су га наше колеге са портала Шанса спорт замолиле да направи екипу од саиграча са којима је делио свлачионицу. Ограничио се само на Партизан.

И изабрао овако: на голу Ивица Краљ, бекови Миливоје Ћирковић и Марко Ломић, штопери Бранко Савић и Младен Крстајић, задњи везни Игор Дуљај, а уз самог Сашу Илића у офанзивном делу средњег реда Владимир Ивић и његов идол из детињства Драган Ћирић (мада је на позицији креативца у заграду ставио Звонимира Вукића), док је у нападаче промовисао Данка Лазовића и Андрију Делибашића.

Занимљиво је да Илић у идеални тим саиграча из Партизана није ставио никог из актуелне екипе. Можда и због тога што она после јесењег дела првенства за Црвеном звездом заостаје 26 бодова.
„Можда сам некога заборавио, али неће се ваљда љутити, сви смо ми другари. У сваком случају нека буде овако“, рекао је за Шансу спорт Саша Илић, а на питање ко је најбољи саиграч са којим је делио свлачионицу узвратио као из топа:
„Драган Ћирић без премца. То је мој идол из младости, играч којем сам се увек дивио“.

Говорио је Саша и о односу са навијачима Партизана.
„Имам изузетан однос са навијачама, међусобно поштовање. Хвала им на свему што ми приређују, док год будем на терену даваћу све за Партизан. Они то знају да цене".

Наговестио је да му је ово опроштајна сезоне од активног бављења фудбалом.
„Нисам у годинама да планирам на дуже стазе. Ту сам за сада, почећу припреме за пролећни до шампионата, па ћемо да видимо. Не оптерећујем се засада иако сам свестан да је крај каријере близу“, додао је капитен црно-белих.

Коментари / 0

Оставите коментар